Fuld KRAFFT på amatørerne

07-03-2018 07:21

Når Dansk Varmblod åbner dørene for hestene i MCH Messecenter Herning, så er der blandt deltagerne 25 forventningsfulde amatørryttere, som skal deltage i KRAFFT Tour of Amateurs

Copyright Ridehesten.com
Lisa Møller Andersen og Heartland Prydsholm.

De 25 ryttere blev kvalificerede til at ride ved hingstekåringen under AB Rideudstyr Christmas Warm Up for heste den 17.-20. november 2017 på Vilhelmsborg i LA*.

Ved finalestævnet i Herning rides der to indledende klasser, henholdsvis onsdag/torsdag og en finale lørdag i KRAFFT Arena, for fulde huse. Forhindringshøjden ved finalestævnet i KRAFFT Tour of Amateurs er 115 cm i de to indledende klasser og 120 cm i finalen.

Og vinderen af finalen i Herning får adgang til at deltage i KRAFFT Tour of Amateurs ved det præstigefyldte stævne Falsterbo Horse Show i Sverige til juli.

En fantastisk ide
En af de ryttere, som er kvalificeret til at ride i Herning er Lisa Møller Andersen. Hun rider Heartland Prydsholm e. Heartbeat en hest hun selv har opdrættet sammen med sin mand Per. De driver Stutteri Prydsholm i Klippinge, og begge har de mange gange været i Herning med unghingste til kåring. Det er dog første gang Lisa skal ride i Herning, og hun glæder sig.

- Jeg glæder mig helt vildt til det. Jeg plejer at rende efter Per og hingstene, nu er det Per, som skal hjælpe mig, griner Lisa, hun haster dog med at tilføje, at selvfølgelig skal hun og Per hjælpes ad for Per skal også fremvise en 3-års hingst til kåringen Amarone e. Bøgegårdens Alphabeat fra Annette og Christian Gjørup.

Lisa syntes det er en fantastisk god ide, som KRAFFT og Dansk Varmblod har fået – at give ryttere, som ellers ikke har mulighed for at ride med ved et arrangement som det i Herning en chance.

- Jeg har ikke tidligere redet med ved Christmas Show, men vi besluttede, at vi ville prøve sidste år. Og at vi samtidig kvalificerede os til Herning var en ekstra bonus, understreger Lisa. Venner og veninder samt familie kommer til Herning for at støtte og opleve alt det spændende, som Dansk Varmblods hingstekåring byder på.

- For mig handler det ikke om at vinde, det handler om at være med, at være deltager i Herning og ride der selv, slutter Lisa, som er i fuld gang med at vaske og pudse Heartland, så han stråler i Herning.

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen