Fuldt hus for Thilde Rude Hare i Østrig

13-06-2021 11:45

For Thilde Rude Hare har den lange køretur til det internationale stævne i østrigske Achleiten været det hele værd, for i dag sikrede hun og DV-vallakken Zidan-DN sig deres anden sejr

Copyright Ridehesten.com
Thilde Rude Hare og Zidan-DN. Foto: Privat

Som den eneste dansker er juniorrytter Thilde Rude Hare er i denne weekend draget til Østrig for at ride det internationale CDI4*-stævne i Achleiten med hestene Zidan-DN e. Sezuan/Blue Hors Future Cup (opdr. Jørn Damm og Jens Aage Nielsen) og Fred The Red e. Franziskus/Florestan I. Efter to dages konkurrence går turen atter hjem til Danmark, men på trods af at køreturen varer omring 16 timer, så føles det knapt så langt efter weekendens gode præstationer.

I går lagde Thilde nemlig ud med at vinde juniorklassen med Zidan-DN og i dag gentog de succesen og sørgede for at Dannebrog endnu engang kom til tops. Med 69,52% vandt de her til morgen klassen foran østrigske Corinna Gebhard, mens Thilde på Fred The Red blev nummer tre med 68,73%.

– Det har været helt fantastisk at være afsted her i Østrig. Stævnepladsen er bare det flotteste sted og det har generelt været rigtig hyggeligt. Det er min internationale debut på stor hest, så jeg var noget nervøs inden første start i går, men mentaltræning har hjulpet mig utrolig meget. Jeg har haft nogle rigtig gode ture på begge heste, så jeg er bare så glad, fortæller Thilde.

Thilde og hestene var dog ikke det eneste danske islæt i Østrig, da også to danske dommere havde fundet vej til Achleiten. Dommerne Kurt Christensen og Hans-Christian Matthiesen har nemlig dømt ved det internationale stævne og dømte blandt andet dagens juniorklasse.

Se resultat af klassen HER.

Copyright Ridehesten.com
Thilde Rude Hare til præmieoverækkelse. Foto: Privat

I Magasinet Ridehestens juni-nummer kan man læse et portræt af Thilde Rude Hare.

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner