Fürstenballs afkom dominerede i Midtsjælland

15-06-2014 12:57

Kristine Ulsø Olsen

Dagen i går bød på kvalifikation til 4, 5 og 6-års championaterne på Midtsjællands rideklub. 10 tallerne blev givet i 4-års klassen, begge til afkom efter Fürstenball

Det var 4 års hestene der i går åbnede ballet og det gjorde de med stil.
Vinder af kvalifikationen for 4 års blev Fürstenball afkommet, Fürstenblick der med Mathilde Ring i sadlen bla. opnåede 10 for galop og 9.5 for både skridt, ridelighed og kapacitet med en samlet sum på 9.400
Klassens nummer to, First Ballerina Macohl som ligeledes efter Fürstenball, opnåede ikke mindre end to 10 taller med Katrine Kraglund. De blev givet for trav og ridelighed som udgjorde en samlet sum på 9.200.
Klassens anden højeste travkarakter blev givet til klassen nummer tre, Lammehavens Regina redet af Merete Wølke Friis, der for trav opnåede 9.2 og samlet endte på 8.600.

Vinderen for 5 årshestene blev med Michael Søgaard i sadlen, Slæbækgård’s Santino e. Sir Donnerhall I, der bla. opnåede 9 for trav, 9 for ridelighed og 8.8 for kapacitet og endte med en samlet sum på 8.620.
Nummer 2 blev hoppen Drisdal’s Co-Co Chanel e. Tailormade Temptation med Sandra Kudahl Kærgaard i sadlen der bla. opnåede 8.8 for trav, 8.8 for skridt og 8.5 for kapacitet der samlet blev til 8.220. Begge heste blev grundet der placeringer direkte kvalificeret til Falsterbo Horse Show i Sverige. 
Kassen sidste kvalificeret til mellemrunden blev nummer 3, Jim Rasmussen der med Celine M e. Sandro Hit opnåede en samlet sum på 8.080 med bla. 8.5 i trav og 8.5 i ridelighed.
 

Dagen sidste sidste klassen var for 6-års hestene. Her blev placeringerne domineret af mændene. Klassens vinder blev Per Albæk Skjærbæk på Campari e. Cencetto der med 9.0 for galop, 9.0 for ridelighed og 9.0 for kapacitet, samlet endte på 8.760. Nummer to var et kendte ansigt på præmiepodiet, da det blev Michael Søgaard på Gallardo V. e. Gribaldi der bla. fik 9.2 for ridelighed og 8.8 for kapacitet med en samlet sum på 8.580. Derved er de to bedst placeret ligeledes direkte kvalificeret til Falsterbo Horse Show. Dagens sidste placering gik til Sabrina Hesselhede på Chadunno e. Champion For Pleasure der fik 9.0 for galop og 9.0 for kapacitet og sluttede med 8.400.

Udover ungheste klasserne, gik der også almindelige klasser. Bla. LA6 for pony der blev vundet af Asta Silje Envoldsen på Målund's Mini-Maj der opnåede 68.55% og henviste derved Andrea Reimar med Fronerthig Revolution til anden pladsen med 67.89%.

Husk og se billederne fra stævnet her på siden i næste uge

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen