To gange Daniel i Aalborg

16-06-2014 15:10

Søndag blev der afviklet kvalifikationer til 5- og 6-års championatet i dressur, og der var flere særdeles gode heste blandt de startende

Copyright Ridehesten.com
Daniel Bachmann Andersen og Evander - her ved åbent hus hos Helgstrand Dressage tidligere i år.

Dagen startede med afviklingen af kvalifikationen til 6-års championatet, og her blev bedste ekvipage Daniel Bachmann Andersen på Prima Donna e. Blue Hors Don Romantic/Andiamo (opdr. Birgitte Hofmeister), som blev Årets Hoppe i Dansk Varmblod 2011. Ekvipagen blev bl.a. belønnet med 9,5 for skridt og 9 for både trav og kapacitet, samt et samlet resultat på 8,740 point.

Stine Døssing på Lehmanns Lilo e. De Noir/Midt-West Ibi-Light (opdr. Linda og Dennis Lehmann) kom ind på andenpladsen med et samlet resultat på 8,560 point, herunder et 9-tal for skridt.

Tredjepladsen blev indtaget af Sanne Henningsen på Dancer Khan e. Dancier/Midt-West Ibi-Light (opdr. Jens Aage Nielsen Stutteri Khan), som bl.a. opnåede 9,2 for skridt og fik et samlet resultat på 8,560 point.

Herefter kom turen til 5-års dressurhestene, hvor Evander e. Vivaldi/Jazz (opdr. Holland) redet af Daniel Bachmann Andersen med hele fire ud af fem karakterer over ni snuppede førstepladsen i klassen. Ekvipagens samlede resultat lød på 8,920 point, herunder 9,2 for trav og ridelighed, samt 9 for galop og kapacitet.

Andenpladsen gik til Sanne Henningsen på Gasolin e. Blue Hors Doolittle/Tiberias (opdr. Munkedal Aps), som scorede klassens højeste karakter med 9,8 for skridt, og opnåede et samlet resultat på 8,760 point.

Mikael Ketelsen red sig ind på tredjepladsen på hingsten Placido Domingo e. Dorkas/Hohenstein E.H. (opdr. Ernst Albert Haack) med en samlet score på  8,620 point, herunder et 9-tal for ridelighed.

Se flere resultater HER.

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen