Gl. Estrup - en landbrugsmesse for alle

27-05-2024 15:22

I den forgangne weekend løb Landbrugsmessen Gl. Estrup af stablen for 25. gang. Weekenden bød på alt fra dyrskue, opvisninger, tivoli, boder og fællesskab for alle aldre med stor succes

Copyright Ridehesten.com
Frieser Nord fremviste et flot hesteshow. Foto: Privat.

Da Landbrugsmessen Gl. Estrup blev vrinsket i gang for 25. år i den forgangne weekend lige uden for Auning og Randers, var det med temaet 'Dér hvor land og by mødes'. Messen bød på et spækket program med oplevelser for både store og små, hvor blandt andet tivoli, opvisninger, traktortræk, dyrskue og hesteshows var på programmet. 

Messen var endnu en gang velbesøgt, og arrangørerne skriver blandt andet på deres Facebook-side, at de er dybt taknemmelige for opbakningen: – Tak er kun et fattigt ord. Vi vil på vegne af hele bestyrelsen takke alle, der deltog til Landbrugsmessen 2024! Vi er så taknemmelige for at I vil støtte messen, så vi kan holde denne fantastiske Landbrugsmesse kørende! 

Én af aktiviteterne på programmet var hesteshows, hvor blandt andet Frieser Nord, der er en lokalforening under Dansk Frieser Forbund deltog. Her lavede de et flot show, og sluttede af med et fælles friesershow sammen med Frieser Midt, der også er en del af forbundet, hvor hele 18 frieserheste var på banen. Line Gautesen, der er formand i Friser Nord fortæller, at de er glade for at komme på messen: – Vi elsker at være på Landbrugsmessen i Gammel Estrup, hvor der er masser af hygge og samvær med hestefolket. 

Landbrugsmessen Gl. Estrup kan dermed runde deres 25. messe af med bravour. Se meget mere fra messen på deres Instagram og Facebook, eller i billedegalleriet herunder. 

 

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen