Glade DM-vindere for pony og children kåret i Herning

20-03-2022 17:48

Kristine Bjørg Frank Bojsen

Weekenden har været præget af fart og spænding, da Herning Rideklub har afholdt indendørs Agria DRF Mesterskaber i springning 2022 for pony og children

Copyright Ridehesten.com
Noah Just Broch og Price Dance. Foto: Ridehesten.com/ Kristine Bojsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Noah som eneste fejlfrie i Children-finalen
Noah Just Broch og Price Dance e. Party Dance/Cantus havde gjort sig bemærket i går, med den ultimativt hurtigste tid. På trods af, at makkerparret kun har kendt hinanden i lidt over et halvt år, har Noah redet kun redet hurtige og fejlfrie runder, og han har høstet 3 ud af 3 førstepladser. Han gentog sin succes og holdte overblikket i finalen, hvilket sikrede ham en overlegen guldmedalje. Silje Dalgaard og Caiton Ravnes-Have DWB e. Cantolar/Favorit Ask sikrede sig sølv, med en enkelt bom i omspringningen. Anna Ley og Sikita e. Stolzenberg/Lambrusco Ask fik bronze.

Knirke sikre sig guld for kategori III
Kun Knirke Emilie Lebeck og Julie Bille Andersen red fejlfri både lørdag og søndag, samt i omspringningen i dag, så det handlede derfor om fart, for at afgøre hvem der kunne gå fra mesterskabet med guldmedaljen. Knirke og Golden Star var i dag et par sekunder hurtigere end Julie og Ballyvalley Liberty. Kirke kunne derfor fejre, at målet om DM-guld i hendes sidste kategori III-pony-år, var gået i opfyldelse. Julie Bille Andersen endte med sølv.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Gårdsdagens nummer et, Vanessa Warburg, fik en ærgerlig bom i dagens hovedrunde, men endte i omspringning om bronze. Her leverede Vanessa og Ronja e. Amos/Nebo Daniel en sikker og fejlfri tur, som sikrede Vanessa en tur på præmieskamlen. 

Silje og Coco eneste fejlfrie ekvipage i kategori II-finalen
Efter en flot placering som nummer fire i går, red Silje Fersløv Grøftehauge og Svanekærs Coco e. Mister Malthe/Firhøj's Pari en flot fejlfri hovedrunde. Dette endte med at være enestående, og Silje kunne pludselig kalde sig for danmarksmester. Fem andre ryttere red om sølv og bronze, men det endte med at være Augusta Michaela Jungersen og Lough Key Dizzy Rascal der løb med sølv, og Jessica Holm Svensson og Sabrina Fair der fik bronze. 

Izabella blev danmarksmester for kategori I 
Det var ikke helt ligetil, da danmarksmesteren for kategori I-ponyer skulle findes. Ingen af ekvipagerne formåede at ride fejlfrit begge dage, hvilket betød, at guld, sølv og bronze skulle findes blandt de ryttere, der i alt havde 4 fejl. Hele seks ryttere red omspringning, men det var Izabella Tardrup Frandsen og Valmy De Treille e. Kantje's Ronaldo/Opal, der leverede den hurtigste omspringning uden fejl, hvilket resulterede i en plads på toppen af podiet. Sofie Pørksen Conradsen og Bebo Com e. Monaghanstown Fred/Canal Misty Fionn red også en lynhurtig og fejlfri runde, som gav dem sølv. Silje Frederikke Kristoffersen og Why Not Equus e. Algot (SWB)/Ralmé Z red en flot fejlfri runde og fik bronze. 

Ridehestens fotograf har været til stede t.o.m klasse 17. Billederne vil være online i starten af næste uge.

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen