GlobalConnect presenting sponsor

06-05-2014 15:57

The Furusiyya FEI Nations Cup™, Odense,  presented by GlobalConnect – bliver den officielle titel på springningens landskamp, der afvikles ved JBK Horse Festival 2014

Copyright Ridehesten.com

GlobalConnect har gennem de seneste år ved flere lejligheder støttet op om dansk ridesport og står nu igen klar til at bakke op om international ridesport på dansk jord.

GlobalConnect bliver således presenting sponsor for Furusiyya FEI Nations Cup under JBK Horse Festival 2014, der finder sted på Odense Dyrskueplads den 15.-18. maj. Stævnet er arrangeret af JBK Horse Shows.

GlobalConnect er Danmarks førende alternative udbyder af fibernet, datacentre og Icloud-løsninger. GlobalConnect dækker Danmark, Nordtyskland og dele af Sverige med et mere en 12.000 km langt netværk af optiske fibre og 8000m2 datacentre. Læs mere om det danske firma på www.GlobalConnect.dk.

Live-streaming fra stævnet
Det er også GlobalConnect, der med deres ekspertise sørger for, at der hver dag vil blive live-streamet fra JBK Horse Festival 2014. Se mere på stævnets hjemmeside; www.csio-odense.dk i dagene op til stævnet.

13 nationer i landskamp
Selve den spændende og stemningsfyldte Nations Cup-klasse finder sted fredag, den 16. maj fra kl. 16.30. Det vindende hold skal findes over to runder. En udfordrende test for både hest og rytter der byder på forhindringer op til 1,60m af absolut højeste sværhedsgrad.

Her konkurrerer landshold fra 13 nationer om sejren i den prestigefyldte, verdensomspændende turnering. Danmark stiller naturligvis et hold, og det skal blive spændende at se, om holdet kan udnytte hjemmebanefordelen.     

Hos JBK Horse Shows er man begejstret for GlobalConnects engagement i dansk ridesport og JBK Horse Festival 2014.

- Vi er meget beærede over, at GlobalConnect har valgt at benytte JBK Horse Festival 2014 til at profilere sig og promovere deres produkter, og vi ser frem til et rigtigt godt samarbejde, siger direktør i JBK Horse Shows, Jens Trabjerg.

Kilde: pressemeddelelse

Christine Krogh Frausing

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Christine Krogh Frausing