God dansk afslutning i lilletur

22-04-2023 20:28

Horses and Dreams Hagen: Vi nærmer os så småt afslutningen på stævnet i Hagen for dressurrytternes vedkommende, men inden da formåede tre danskere at placere sig i Intermediaire I

Det har efterhånden været en lang lørdag, hvor der har været ridning siden klokken otte i morges. For Nanna Skodborg Merrald har den muligvis være lidt længere, da hun har hele tre heste, der skal på banen og her til eftermiddag blev det tid for DV-vallakken Blue Hors Touch Of Olympic L e. Don Olymbrio/ Fidermark (opdr. Anja & Jan Petersen). Sammen har Nanna og Touch efterhånden haft stor succes i lilletur og det var også tilfældet i dag, hvor de sluttede på tredjepladsen med 72.23%.

Også Daniel Bachmann Andersen har flere heste til start i Hagen, blandt andet hoppen Tilda MT e. Tailormade Temptation/ Lorentin I. Tilda var noget mere afspændt i dag og ekvipagen startede særdeles godt ud, hvilket gjorde at de lå på over 75% langt hen i programmet. Hoppen er dog noget vågen og det gik lidt ud over galopprogrammet, hvor det indløb nogle fejl. Med 71.38% blev det dog til endnu en placering for Daniel - denne gang som nummer fem.

Martin Christensen har efterhånden boet mange år i Tyskland, men han rider stadig under det danske flag. I dagens klasse blev han placeret som nummer syv, da han med hesten Dolciario e. Danciano de Malleret/Don Frederico opnåede 69.97%.

Gårsdagens vinder af Prix St. George sejrede også i dag, da tyske Frederic Wandres og Quizmaster FRH e. Quasar de Charry/Velten Third vandt klassen overbevisende med 75.23%.

Klassens resultat.

Stævnet start - og resultatlister.

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen