God ridning belønnes i Odense

17-02-2024 15:03

Årets Scandinavia Jumping Tour nærmer sig så småt afslutningen, men undervejs er der i den sidste uge blevet uddelt pokaler og priser for at belønne god ridning

Siden søndag i sidste uge har hundredevis af ponyer og heste hver dag suset rundt i Odense Congress Center, hvor Scandinavia Jumping Tour afholdes. Under stævnet bliver der afholdt alt lige fra klubklasser og op til landsstævne-klasser, hvilket betyder, at der er mange forskellige slags ryttere, som får lov til at ride i de store og flotte omgivelser. Det har ind imellem givet udfordringer for nogle af rytterne, men en stor del af dem har heldigvis taklet det lige efter bogen. Det har givet anledning til, at adskillige ryttere den seneste uge har fået tildelt enten "Team Vestergaard Pokalen" eller "A-Equipt Prisen".

Begge priser er stiftet for at sætte fokus på den gode ridning, og "A-Equipt Prisen" er blevet uddelt af dommeren til de ryttere, der viser god horsemanship eller bare usædvanlig god ridning. Det samme gør sig gældende for "Team Vestergaard Pokalen", som er en fighter-pokal, der gives til de ponyryttere, der kæmper godt. Pokalen gives af trænerparret, far og datter Melanie og Hotho Vestergaard, og for dem betyder pokalen meget.

Hør Hotho og Melanie fortælle mere i videoen herunder.

Læs også

Kristine Ulsø Olsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Kristine Ulsø Olsen