God solid start for de danske U25-ryttere (video)

07-09-2021 19:53

EM i dressur i Hagen: I lighed med seniorerne skal U25-ryttere i dag ride første del af deres holdkonkurrence ved EM i Hagen. Det er Emma Skov og Kathrine With Petersen som skal ride for det danske hold i dag, så følg med her hvor vi løbende opdaterer med billeder og interviews
 

Copyright Ridehesten.com
Kathrine With Petersen og Hjorths Rapsody In Blue. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen

Så er det blevet tid til at U25-ryttere skal ride første halvdel af deres konkurrence og her er Ridehensten også på plads. Følg med her i nyheden hvor vi løbende opdaterer med tekst, billeder og interviews.

Se alle start - og resultatlister HER samt følg resultatet af Intermediare II HER.

De danske U25-ryttere har følgende starttider:
Tirsdag klokken 16.40 - Emma Skov/Cracker Jack
Tirsdag klokken 19.02 - Kathrine With Petersen/Hjorths Rapsody In Blue
Onsdag klokken 16.32 - Josefine Hoffmann/Hønnerups Driver
Onsdag klokken 18.31 - Victoria E. Vallentin og Brooklyn 

Fakta
Se U25-rytterne live på Clipmyhorse

Det er muligt at se livestream gratis via en computer, hvis man ikke åbner videoen i fuld skærm, men blot beholder den i almindelig/lille størrelse. Det er dog kun U25-klasserne der kan ses gratis, for at se seniorerne ride skal man være Premium medlem. 

Copyright Ridehesten.com
Kathrine With Petersen og Hjorths Rapsody In Blue. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen

Seneste opdatering: 

Klokken 20:15
Dagens U25-klasse er nu færdig og udover Frankrig, som kun stiller med tre ekvipager, har alle holdene haft deres første to ryttere igennem. På nuværende tidspunkt ligger de danske piger på en 7. plads i holdkonkurrencen, da det kun er et af resultaterne der tæller fordi det dårligste bliver trukket fra. Men det er dog lidt misvisende, for hvis begge resultater talte med, så ville de danske piger bevæge sig op på tredjepladsen. I morgen klokken 16.00 begynder klassen med anden halvdel af U25-ryttere, så alt kan ske i forhold til medaljer. 

Klokken 19:20
Det er ikke meget rutine Kathrine With Petersen og  Hjorths Rapsody In Blue e. Blue Hors Don Romantic/Rosario (opdr. Stuttteri Hjorth V/Jørgen Pedersen) har på de internationale baner, men de kom særdeles hæderligt gennem dagens program. Den blot 8-årige vallak var lidt bag Kathrines schenkler og det gik lidt ud over piaff'en. Til gengæld fik de redet pointene hjem i galopturen, hvor dommerne også kvitterede med at belønne dem med gode karakterer. Det er kun ekvipagens anden mesterskab, men det trods det opnåede de 67,11%.

Klokken 17.05
Så fik vi første danske U25-rytter i ilden ved dette mesterskab og det blev den nordiskemester, Emma Skov på Cracker Jack som fik den ære. Undervejs fik ekvipager hævet karakterne mere og mere op og endte med en samlet score på 67.73%. Det var et ganske udmærket udlæg fra det danske makkerpar som på nuværende tidspunkt er placeret som nummer to ud af de første ni ryttere.

Astrid Ø. Sørensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Astrid Ø. Sørensen