God start for Schou til LGCT

04-05-2024 10:25

Andreas Schou deltager i denne weekend i endnu en afdeling af den prestigefyldte turnering Longines Global Champions Tour. Denne gang foregår det femstjernede stævne i Shanghai i Kina, hvor Andreas har to heste med sig til start

Copyright Ridehesten.com
Andreas Schou og Lady Corlina. Foto: Ridehesten.com/Kristine Bojsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Andreas Schou er i denne uge draget til Shanghai i Kina for at deltage i den prestigefyldte springturnering Longines Global Champions Tour. 

For blot en måned siden deltog Andreas også i den femstjernede turneringen i Miami Beach i USA, hvor han havde hestene Darc de Lux e. Darco/Contender (opdr. Morten Augustinus) og Billy Matador e. Billy Mexico/ Animo med sig. 

Denne gang har han Napoli Vh Nederassenthof e. President/ Quasimodo Z og Lady Corlina e. Casiro/ Corlensky G med sig, og i går var han til start på begge heste i opvarmningsklasserne på 145 cm. 

I sadlen på Napoli Vh Nederassenthof fik Andreas en god start på stævnet, da parret red sig fejlfrit igennem banen og dermed opnåede en placering som nr. 10 med tiden 41,49 sekunder. 

I dag har Andreas også allerede været på banen, denne gang med Lady Corlina i 155 cm-klassen. Klassen er en del af holdkonkurrencen, som går under navnet Global Champions League. Sammen med den 10-årige hoppe sikrede Andreas sig en placering som nr. 12 i klassen, da de red sig fejlfrit igennem klassen på tiden 80,95 sekunder.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Klassen blev vundet af den svenske toprytter Henrik von Eckermann og Glamour Girl e. VDL Zirocco Blue/ Caletto I med en fejlfri tur og en tid op 70,01 sekunder. 

Placeringen på Lady Corlina var medvirkende til, at Andreas' hold, Istanbul Warriors, blev placeret på en foreløbig fjerdeplads.  Senere i dag starter Andreas 160 cm-klassen på Napoli Vh Nederassenthof. 

Følg med i stævnets resultater her.

Se videoen af Andreas og Napoli Vh Nederassenthofs opvarmningsridt  her: 

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner