God uge ved Baltic Cup hos Capacity Showjumping Center

01-08-2021 19:39

Annika Knudsen Lorentsen

Siden torsdag har pony-, children- og juniorryttere været i aktion ved Baltic Cup-stævnet hos Capacity Showjumping Center, og der er flere ryttere, der har taget mere end en topplacering med sig hjem

Copyright Ridehesten.com
Cecilie König og Dooneens Coolala Boy. Foto: Ridehesten.com/Rikke Hald Jensen
Nyheden fortsætter efter annoncen

I alt har der været 570 starter over fire dage ved Baltic Cup-stævnet, som har varet fra torsdag til i dag, søndag. Flere af de ryttere, der har været til start, har haft succes i flere klasser, og en af dem er childrenrytteren, Paya Kruse Kappel med Castelino van Westleven, som har vundet begge de klasser, som hun har stillet op i. 

Torsdag vandt hun childrenrytternes Big Tour, som gik i 115 cm, mens hun lørdag tog sejren i Children Sponsor Cup-finalen, som blev afviklet i 105 cm. 

Emmelie Aabech og Tiffany, er også en af de ekvipager, der har fået flere topplaceringer, for de startede stævnet ud med at vinde en 120 cm-klasse, mens de fredag blev nr. 2 i en 125 cm-klasse. 

Fem sejrer til Cecilie König
Ponyrytter Cecilie König har redet hele fem sejre i hus ved Baltic Cup-stævnet. Allerede torsdag vandt hun to klasser, for her vandt hun 100 cm-klassen for kategori 2-ponyer med Dooneens Coolala Boy, mens hun vandt 110 cm-klassen for kategori 1-ponyer med Colourful Spartucas.

Fredag blev det til endnu en sejr med Dooneens Coolala Boy, denne gang i den 105 cm høje klasse for kategori 2-ponyer. Denne ekvipage tog deres tredje sejr søndag, hvor de igen vandt 100 cm. Søndag vandt Cecilie igen med Colourful Spartacus i den 110 cm høje Small Tour Sponsor Cup. 

Flere sejrer til både Jessica Holm Svensson og Karoline Sloth Kjær
Jessica Holm Svensson har vundet to klasser individuelt med Sabrina Fair, mens hun også var på det vindende danske hold i fredagens holdkonkurrence for kategori 2-ponyer. 

Karoline Sloth Kjær har også haft stor succes, og faktisk har hun redet hele tre individuelle sejre hjem, ligesom hun var på det vindende hold for kategori 1-ponyer lørdag. 

Copyright Ridehesten.com
Frederik Fensholt og Dalvaro-W. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Mange sejrer for 3'er ponyerne
Palma Sophie Gry Jansson-Christensen har vundet tre individuelle klasser med sine 2'er ponyer, mens hun også var med til at vinde holdkonkurrencen for 3'er ponyer lørdag. 

Foruden sejrene på 3'er ponyerne, har Palma også redet topplaceringer hjem på sine 2'er og 1'er ponyer, samt sin hest, som hun deltog på i childrenklasserne. I alt havde Palma 6 ponyer eller heste med sig til Baltic Cup.

Ingrid Christine Laursen var også med helt fremme
I sadlen på 3'er ponyen Carabas du Marquais har Ingrid Christine Laursen vundet to individuelle klasser, ligesom hun var med til at vinde på 3'er ponyernes hold lørdag, hvor hun ligeledes blev 2'er i den individuelle konkurrence. 

Laura Thomey vandt fredag den 110 cm høje children klasse, ligesom hun også red to andenpladser hjem ved stævnet. 

Olivia Rekling er også en af de ryttere, der har taget en sejr med sig fra stævnet, hvor hun lørdag vandt kategori 1-ponyernes 115 cm klasse med Fionn's Son.

Frederik bedst i stævnets højeste klasse
Stævnets højeste klasse var en 140 cm høj Grand Prix-klasse for juniorryttere, og her var det Frederik Fensholt med Dalvaro-W, som tog sejren. 

Stævnets sidste klasse var en 130 cm-klasse for kategori 1-ponyer. I denne Grand Prix-klasse var det Mille Hauge Grenaae med Kingstown Revel, der tog sejren, efter hun som den eneste red fejlfrit i både hovedrunde og omspringning. 

Se alle resultaterne HER.

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen