Göteborg Horse Show veloverstået

23-02-2009 14:08

Grethe Næsby

Man er begyndt at pakke hallen sammen, hestene er på vej hjem med deres ryttere og det store World Cup stævne i Göteborg er nu slut. Stævnet bød på fire intense dage med høj dressur og nervepirrende springning i verdensklasse.

Thomas Velin leverede et fantastisk ridt og kan nu tage hjem med en flybillet til Las Vegas i lommen. Joan K. Jensen på Albert vandt en flot 6. plads i Grand Prix’en, men desværre var Albert overfrisk, da World Cup pointene skulle uddeles i Kür'en. Charlotte Lund og Linnea Ericsson viste gode takter på springbanen, og i dagens sidste springklasse inden WC-kvalifikationen brillerede Charlotte Lund og kunne føje endnu en Grand Prix-placering til den første. Hun blev flot placeret som nr. 6 i tidsspringningsklassen på 150 cm med kun 4 fejl og tiden 68,28 sek. Også Linnea på Cosmo sprang flot og med rigelig luft mellem hove og bomme. En fejlfri runde på tiden 73,54 lover godt for fremtidens makkerskab mellem den 9-årige Cosmo og Linnea. Ungrytterne markerede sig flot i lørdagens springning, da de alle tre kvalificerede sig til finalen i den nordiske Krafft Cup for ungryttere. I finalen var det Thomas Majlund på Carlos Cantus, der klarede sig bedst på banen, men de tog desværre den sidste bom inden udgangen og endte dermed på en flot 4. plads med 5 fejl. Maria Moesgaard på Corland Dane fik desværre flere nedslag og 13 fejl, og Melanie Vestersgaard kom aldrig ind i rytmen med Capino og kunne ikke forsvare sin 3. plads fra sidste år. Kilde: Dansk Ride Forbund Du kan læse meget mere om det flotte stævne i Göteborg i det næste nummer af Ridehesten, som udkommer i næste uge.