GP-sejr til Clara Hallundbæk i Italien

31-03-2013 15:28

Signe Wiese

Fra den 20. marts til den 7. april afvikles der Toscana Tour 2013 i Arezzo, Italien, og en stribe danske springryttere har forladt kolde Danmark, og er rejst sydpå for at deltage i konkurrencerne - det er allerede blevet til flotte danske resultater, bl.a. en Grand Prix-sejr til unge Clara Hallundbæk

Copyright Ridehesten.com
Clara Hallundbæk og Dibidoe har bl.a. vundet en pony-Grand Prix på Toscana Tour.

Blandt de danske ryttere, der ride med på Toscana Tour er bl.a. rytterne fra Team Absolute Horses, dvs. familien Hallundbæk og Andreas Schou, og herudover er Jesper Brunander og Anja & Malene Lykke Nielsen også til start i denne uge.

Det var også planen at Christian Schou skulle have startet adskillige heste i Italien, men han har pådraget sig en skade efter et hestespark, og er blevet opereret, og kan derfor ikke ride den kommende tid. I stedet rides hans heste af Andreas Schou. Rytterne fra Team Absoulte Horses medbringer i alt 27 heste.

På Toscana Tour afvikles klasser på CSI3* og CSI1*-niveau, Youngster Tour, samt klasser for U25-ryttere, ungryttere, juniorryttere, childrenryttere og ponyryttere.

I sidste uge formåede at den forsvarende danske mester hos kat. I-ponyerne, Clara Hallundbæk, at ride sejren hjem i pony tourens Grand Prix-klasse på sin DM-makker, ponyen Dibidoe. 
Til start i Youngsterklasserne er bl.a. Malene Lykke Nielsen, der med hestene Carrick og Cavalina foreløbigt har hentet tre top-10 placeringer. Andreas Schou har bl.a. hentet placeringer på Balougraph, Allerdings og, Quimono de la Roque.

Se alle resultater fra Toscana Tour HER

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen