Grand Prix-hest til salg på Ridehesten

21-04-2015 14:36

På Ridehesten.com kan du købe lige fra lærebøger i dressur til rideudstyr og fuldt uddannede Grand Prix-heste. I morges blev Grand Prix-hesten Canel V sat til salg

Copyright Ridehesten.com
Joachim Thomsen og Canel V.

Den 13-årige DV-vallak Canel V e. Come Back II/ Lobster (opdr. Viegård Stutteri) har stået i stalden hos dressurrytter Joachim Chr. Thomsen fra Dressurstald Willum-Thomsen siden august 2013.

I løbet af de to år har hesten vundet adskillige MA- og Prix St. Georges-klasser og har i 2015 debuteret i Grand Prix med Joachim. Han ærgrer sig over at miste hesten, men af personlige årsager er ejeren nød til at skille sig af med den. Der er allerede flere, som har henvendt sig på hesten i dag.

- Vi er i højere grad en uddannelsesstald end en salgstald, så vi har faktisk ikke prøvet at sælge hest på Ridehesten.com før, men vi ved jo, at konceptet fungerer, så det var et naturligt valg, fortæller Joachim, der også har fået lavet sin og Rune Willums flotte hjemmeside hos Ridehesten.

- Til gengæld har jeg været flittig bruger af sektionen "Køb og salg af rideudstyr". Her har vi solgt en del brugt udstyr og er igen klar til at sætte en del til slag, fortæller ha.

 

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner