God ridning og sol over Karlslunde Rideklub

09-06-2021 08:02

I går aftes har Karlslunde Rideklub afholdt aften C-stævne i dressur for heste. Der blev her leveret god ridning under den flotte aftensol

Nyheden fortsætter efter annoncen

Første klasse var en LA1 for heste og her kunne klassens første rytter Lars Svarre Krogsgaard på Svarres Bellevue e. For Romance I/Ferro (opdr. Svarre Horses) ligge på en komfortabel førsteplads, lige indtil klassens sidste rytter. Joachim Thomsen på Follow Your Heart e. Follow Me/Don Frederico (opdr. Henriette Bregendorf og Brian Hisselholm Jensen), som red til nøjagtig samme procent, nemlig 72,593% og de to endte derfor på en delt 1. plads. På tredjepladsen blev det Mette Brandt på A Million e. Millenium/Connery (opdr. Lone Andersen og Johnny Sørensen) med 72,222%.

Copyright Ridehesten.com
Sandra Suhr på Zenobio. Foto: Ridehesten.com/Mie Thorup Poulsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Næste klasse var en LA4 for heste som blev vundet af Sandra Suhr på Zenobio e. Blue Hors Zack/Master (opdr. H.K.H Prinsesse Benedikte) som red til 69,853%. På andenpladsen kom Anna Marie Frederiksen på Cataro e. Catoo/Corrado (opdr. ZG Andresen Thorsten og Andrea), de red til 67,941%.

I dagens sidste klasse, MB2, tegnede der sig næsten samme mønster som i LA1. Klassens første rytter Michael Søgaard på F.A. High Five e. Bon Bravour/Solos Landtinus (opdr. Frank Evald og Anja L. Eskesen) løb nemlig med sejren efter et flot ridt til 70,395%. På andenpladsen blev det Bianca Andersen på Runehøjs Skyline e. Sir Donnerhall II/Blue Hors Future Cup (opdr. Birgitte Thomsen og Sten Andersen) som red til 68,026%.

Ridehesten har taget billeder af dagens klasser, se billederne sidst på ugen.

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen