Guld til Langehanenberg

10-06-2013 10:12

Med over 87% henviste Helen Langehanenberg og Damon Hill konkurrenterne til de lavere placeringer ved de tyske mesterskaber i Balve

Der sker noget på den tyske dressurscene og under weekendens tyske mesterskaber blev der vist ridning på højeste niveau, hvilket peger i retning af et særdeles stærkt tysk landshold til EM i Herning - et hold der endeligt udtages efter CHIO Aachen af landstræner Monica Theodorescu.

Donnerhall-sønnen Damon Hill er en af tidens allermest succesfulde dressurheste og under Helen Langehanenberg viste han en kür af høj klasse med stor lethed i passagerne, perfekte piaffer og en stærk trav. Samlet en præstation der af dommerne blev belønnet med hele 87,4% og en guldmedalje.

Sølvet gik til Isabell Werth på Don Johnson e. Don Frederico fremviste en kür med så høj sværhedsgrad, at det fik dommer Katrina Wüst til at udtale: - Dette er den sværeste kür i verden. Den høje sværhedsgrad blev da også belønnet på behørig vis med en score på 83,3%.

Fabienne Lütkemeier og D’Agostino e. De Niro debuterede en ny kür ved de tyske mesterskaber, hvor de udnyttede pladsen på banen kreativt og fuld ud. Fabiennes mor, Gina, havde stået for koreografien. Parret blev af dommerne belønnet med en score på 79,25% og efter küren udtalte Jonny Hilberath: - Fabienne er så fokuseret, når du siger noget til hende, kan du være sikker på, at hun gennemfører det.

Fjerdepladsen gik til Ingrid Klimke på Dresden Mann e. Dresemann med 78,45%, mens femtepladsen blev indtaget af Nadine Cappelmann på Girasol e. Gribaldi med 77,6%, og endelig gik sjettepladsen til Anabel Balkenhol på Dablino e. De Niro med 76,35%.

Kilde: St. Georg

Christine Krogh Frausing

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Christine Krogh Frausing