Guldmedaljehoppe med ny rytter

26-12-2009 07:37
Årets dressurbetonede hoppe 2009 i Dansk Varmblod blev halvblodshoppen Fabrix Miss Èsandri, der blev tilkendt opdrættermedalje i guld. Nu indsættes hoppen i sporten

Det bliver Thomas Lassen, der fra starten af 2010 kan tage fat på den ridemæssige uddannelse af guldmedaljehoppen e. Sandro King. Thomas Lassen har tidligere været ansat som dressurrytter hos bl.a. Blue Hors Dressage, Stall K i Norge og er nu ansat på hingstestationen Højagergaard. Avlerparret Lene og Claus Brix har valgt at satse på en dressuruddannelse for den ædle hoppe og har derfor indgået en aftale med Thomas Lassen på Højagergård om, at han skal ride Fabrix Miss Èsandri de næste par år, og forhåbentligt få succes i unghesteklasserne fremover. - Jeg er meget glad for at få muligheden for at ride på sådan en hest og så glæder jeg mig til samarbejdet med både hesten og dens ejere, siger Thomas Lassen, der er klar til at modtage Fabrix Miss Èsandri.

Læs de relaterede artikler "Med fuldblod som fundament" om avlerparret Lene og Claus Brix i Ridehesten 12/2009 s. 22 og "Guldhoppe på eliteskue for tredje gang!" om Fabrix Miss Èsandri i Ridehesten 10/2009 s. 54. Dressurrytter Thomas Lassen har været portrætteret i Ridehesten Norge i bl.a. "Deilig å være dansk - på Kongsberg" fra 02/2008 s. 8.

Charlotte Kusk Berwald

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Charlotte Kusk Berwald