Hallundbæk med topplaceringer i Spanien

02-02-2024 18:09

Emil Hallundbæk har de seneste dage redet flere topplaceringer hjem til det internationale stævne i Valencia, Spanien. Til start ved stævnet er flere danske ryttere, heriblandt også Clara Hallundbæk, som ligeledes har redet sig til placering til stævnet

Copyright Ridehesten.com
Emil Hallundbæk og Chalisco. Foto: Ridehesten.com/Annette Boe Østergaard
Nyheden fortsætter efter annoncen

En håndfuld danske ryttere er i denne weekend til start ved det internationale stævne Moura Tours i Valencia i Spanien, hvor der går flere 3-stjernede klasser og unghesteklasser. Blandt de startende ryttere er blandt andet Emil Hallundbæk, der er til start med fire heste i de 3-stjernede klasser. 

Torsdag aften lykkedes det Emil Hallundbæk at ride sig til en placering i 145 cm-klassen. I sadlen på Chalisco e. Chacco Blue/ Quidam de Revel red Emil sig fejlfrit igennem banen på tiden 60,07 sekunder, og parret var blot 0,63 sekunder langsommeren end vindertiden. Det blev derfor til en tredjeplads for Emil og Chalisco. 

Samme dag kom både Clara Hallundbæk og Emil Hallundbæk også på sejrsskamlen i 140 cm-klassen. Her blev Clara sammen med Noortje van Het Houterhof e. Emerald Van't Ruytershof/ Orlando placeret som nr. 4, mens Emil red sig ind på femtepladsen med Vincel e. Valentino/ Fabriano. 

Copyright Ridehesten.com
Clara Hallundbæk og Noortje van Het Houterhof. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen

I dag blev det til endnu en placering for Emil og Vincel, der red fejlfrit i endnu en 140 cm-klasse og blev nr. 4. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

Foruden placeringerne i de 3-stjernede klasser har Emil også opnået flere topplaceringer i unghesteklasserne. Torsdag blev det blandt andet til en tredjeplads i 6-års klassen for Emil og Ithaque vh Moesdof e. Connor 48/ Quickly de Kreisker. 

Stævnets start- og resultatlister. 

Se video af Emils ridt på Chalisco her: 

 

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen