Halvanden million for Havana-Høm

08-12-2017 06:49

Thomas Bach Jensen

DV-springhesten Havana-Høm blev i sidste uge solgt på Holger Hetzels springhesteauktion i Tyskland under navnet Bacardi Feeling for 210.000 euro

Copyright Ridehesten.com
Bacardi Feeling fra auktionskataloget.
Nyheden fortsætter efter annoncen

Den 5-årige Havana-Høm e. Heartbeat/Carano/Lagano (opdr. Tage Jepsen), der tidligere har været ejet af Danske CC Stables, har haft stor succes i unghesteklasserne med både Sashia Astrup Jensen og James Shore og har tidligere på året vundet en international 5-årsklasse i Drammen under James Shore.

Hoppen er helsøster til den danskavlede vallak Happy-Høm , der ligeledes tilhørte Ulrik Clemmensen og Rasmus Christiansen og sidste år ved den tyske ridehesteauktion Holger Hetzel Sport Horse Sales blev solgt for intet mindre end 450.000 EUR.

Nyheden fortsætter efter annoncen

I sidste uge blev Havana-Høm solgt på samme auktion under navnet Bacardi Feeling og fik hammerslag på 210.000 EUR. Tage Jepsens præstationsstærke hoppestamme ligger bag mange succesfulde sportsheste. F.eks. er en helsøster moderen til Havana og Happy mor til guldmedaljehoppen og Grand Prix-hesten i dressur, Larina-Høm.

Se resultatet fra auktionen HER.

Se kataloget HER.

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen