Hannah Montana W's fremtid ligger i USA

14-11-2021 18:58

Sanne Svendsens succesfulde DV-hoppe, Hannah Montana W, er nu på vej mod USA, hvor hun starter en ny dressurkarriere med en juniorrytter, der har brug for en god lærehest, der har også kan bruges længere op i klasserne

Copyright Ridehesten.com
Sanne Svendsen og Hannah Montana W i 2021. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

12-årige Hannah Montana W e. Blue Hors Doolittle/ Sidney (opdr. Henrik Wiborg) har været i Sanne Svendsens eje i mange år. De debuterede til stævne sammen i 2014, da Hannah blot var 5 år, og de startede LA. Hoppens talent rakte langt, og Sanne og Hannah har haft en lang glorværdig karriere, hvor Sanne har fået undervisning af Cathrine Dufour.

I 2018, da Hannah var på vej til at fylde 9 år, debuterede hun og Sanne i Grand Prix, og de har sammen startet senior DM i 2018, 2019, 2020 og 2021.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Jeg er så taknemmelig for den rejse, som Hannah og jeg har været på sammen, og da vi startede vores rejse, havde jeg aldrig drømt om, at vi ville komme til at starte Grand Prix. Drømmene opstod først under min rejse med Hannah, fortæller Sanne.

Hun har netop taget en svær afsked med den dejlige hoppe, der lige nu er på vej mod USA – ikke til staten Montana, men til Kentucky, hvor hun skal danne par med en juniorrytter, som hun skal være lærehest for. Det er drømmen for hendes nye rytter, at hun også får glæde af Hannah i sine år som ungrytter og senere i U25.

Christine Krogh Frausing

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Christine Krogh Frausing