Hattrick til Camilla Stubberup

05-09-2022 06:20

Christine Krogh Frausing
Skribent

I weekenden har Camilla Stubberup været til start ved det internationale dressurstævne i Wierzbna Bialy Las, Polen, hvor det er blevet til intet mindre end 3 sejre

Copyright Ridehesten.com
Camilla Stubberup og Zun Dance. Foto: Privat
Nyheden fortsætter efter annoncen

I weekenden var Camilla Lærke Stubberup til start ved det internationale dressurstævne i  Wierzbna Bialy Las, Polen, hvor hun har konkurreret i CDIU25. Stævnet gik over al forventning, og i går tog hun den tredje ud af tre mulige sejre. 

Camilla og Zun Dance e. Zonik N.O.P/ Eskadron dansede sig altså således sikkert til en førsteplads i gårsdagens Grand Prix, hvor de blev belønnet med intet mindre end 72,840%. Andenpladsen blev taget af Filip Kowalski, en polsk rytter, der red til 71,135%.

Nyheden fortsætter efter annoncen

– Jeg forstår slet ikke hvad der lige skete. Det her stævne er bare gået over al forventning. Jeg er simpelthen så overvældet og taknemmelig for de fantastiske rideture Zunny giver mig. Det er omkring et år siden vi begge debuterede i U25 Grand Prix og nu står vi her. Jeg har selv redet ham op og jeg er så glad for at have sådan et godt samarbejde med avler og ejer af Zun Dance, Bjarne Holm Rasmussen og min træner Maria Andersen, fortæller Camilla Stubberup efter weekendens hattrick.

Fakta
Kort om Camilla Stubberup
  • Camilla Stubberup blev færdiguddannet berider i sommers, og har brugt sin læretid ved Helgstrand Dressage
  • Camilla arbejder nu som rytter ved Helgstrand Dressage, efter hun er færdiguddannet
  • Camilla var på det guldvindende hold ved NM i dressur for U25 i år
  • Camilla var reserve ved dette års EM

Find resultater for stævnet her. 

Charlotte Kusk Berwald

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Charlotte Kusk Berwald