Helgstrand åbner for salg af sæd igen

09-04-2021 12:00

Marie Helene Rigård Rohleder

Avl

Efter en ærgerlig procedurefejl ved seneste blodprøvetagning af hingstene, var hingstestationen i Danmark nødsaget til at lukke midlertidigt ned indtil der var blevet taget nye prøver. Nu er Helgstrands hingstestation åben igen

Copyright Ridehesten.com
Den kårede hingst Franze til DV's kåring af hingste på Helgstrand Dressage 2021. Foto: Ridehesten.com/ Kristine Ulsø Olsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

I en pressemeddelelse skriver Helgstrand Dressage, at de nu har åbnet for salg af sæd igen.

Efter en ærgerlig procedurefejl ved seneste blodprøvetagning af hingstene, var hingstestationen i Danmark nødsaget til at lukke midlertidigt ned indtil der var blevet taget nye prøver.

Hingstestationen har nu fået foretaget nye tests, har modtaget resultaterne med de korrekte svar, som dermed medfører en fuld genåbning af den danske hingstestation.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Fra i morgen lørdag den 10. april fortsætter al bestilling og transport af sæd til det danske marked som normalt og eksport til udenlandske kunder starter op på mandag den 12. april.

Copyright Ridehesten.com
Andreas Helgstrand. Foto: Ridehesten.com/ Britt Carlsen

Helgstrand Dressage beklager naturligvis overfor alle avlere det besvær, det har medført, men kan heldigvis nu glædeligt meddele, at fejlen er udbedret, og de nu kan vende tilbage med en fuld og sikker genåbning af hingstestationen.

// Pressemeddelelse

Astrid Ø. Sørensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Astrid Ø. Sørensen