Helsinge Rideklub vandt DM-kval for ponyhold

10-09-2021 17:12

Annika Knudsen Lorentsen

Årets Agria DRF Mesterskabet for klubhold i springning for ponyer er i gang og det blev holdet fra Helsinge Rideklub, der tog sejren i dagens kvalifikationsklasse og dermed sikrede de sig det bedste startnummer i søndagens finale

Copyright Ridehesten.com
Laura Sargent og Foxtown Elderberry. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

15 hold var tilmeldt årets Agria DRF Mesterskab for klubhold i springning for ponyryttere og de otte bedste fra dagens kvalifikation, har redet sig i søndagens finale, mens de andre hold mødes i B-finalen i morgen. 

Flere klubber, havde flere hold til start. Hillerød Sportsrideklub var mødt op med intet mindre end tre hold, mens Egene Rideklub og Rebelsig Sportsrideklub begge havde to hold til start. 

Helsinge tog kvalifikationssejren
Selvom fejlene for alle hold nulstilles, så er der en fordel ved at vinde i kvalifikationen, for det betyder, at man skal ride sidst i finalen og dermed bedre kan nå at se nogle ryttere, inden man selv skal på banen. 

Det blev Helsinge Rideklub, hvor Conrad Bonde Nissen, Jessica Holm Svensson, Selma Hundborg Dresler og Laura Sargent udgjorde holder, der tog sejren i dagens kvalifikation og dermed starter de sidst på søndag, når de otte bedste hold fra i dag mødes i A-finalen. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

Holdet fra Helsinge Rideklub endte i dag med samlet 4 fejl, det samme gjorde andenpladsen fra Hillerød Sportsrideklub, tredjepladsen fra Bækgaarden Sportsrideklub og fjerdepladsen fra Rebelsig Sportsrideklub, men da resultatet nulstilles er alt åbent inden finalen søndag. 

Er der ligeplacerede hold med samme antal fejl omkring de første tre placeringer i finalen på søndag, vil der blive afholdt en omspringning. 

Copyright Ridehesten.com
Jessica Holm Svensson og Sabrina Fair. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen

De kvalificerede hold er:

  • Helsinge Rideklub
  • Hillerød Sportsrideklub
  • Bækgaarden Sportsrideklub
  • Rebelsig Sportsrideklub
  • Hillerød Sportsrideklub (hold 2)
  • Sportsrideklubben
  • Rebelsig Sportsrideklub (hold 2)
  • Egene Rideklub

I morgen er der B-finale for de øvrige af de 15 hold, som ikke lykkedes med at kvalificere sig til søndagens finale. Her nulstilles resultaterne ligeledes. 

Følg start- og resultatlister fra stævnet hos Riders Cup HER

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen