Her er finalisterne til KRAFFT Tour of Amateurs

20-11-2021 20:05

Trine Askjær-Jørgensen

De sidste to dage har mere end 150 ekvipager konkurreret i de to kvalifikationsklasser i den populære KRAFFT Tour of Amateurs ved Christmas Show på Vilhelmsborg. Nu er de 25 finalister, som går videre til finalen i Herning, fundet

Nyheden fortsætter efter annoncen

De sidste tog dage er der ved AB Rideudstyr Christmas Show Warm Up på Vilhelmsborg blevet afholdt kvalifikationsrunder i KRAFFT Tour of Amateurs. Torsdag var der hele 155 ekvipager til start i den første kvalifikationsrunde, og i går fredag var der 138 ekvipager i ilden.

Der var altså virkelig mange i konkurrence om de eftertragtede pladser til finalen ved hingstekåringen i Herning 2022. I dag er det så endelig blevet offentliggjort præcist, hvilke 25 ryttere, der er gået videre.

Øverst på listen står Nadja Hegnbo og Fjordvangens La Santa e. Lagavulin/ La Zarras, som var fejlfri og placeret som nr. 3 torsdag og ligeledes fejlfri fredag, men også hurtigst og indtog førstepladsen.

Nr. 2 på listen over finaleekvipager er Laura Elisabeth Andersen og Walencio DE e. C-Indoctro/ Voltaire, som var fejlfri og nr. 2 torsdag samt fejlfri og nr. 3 fredag.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Alexander Lundgaard Kjeldsen og Mønsteds Hardcore e. Heartbeat/ Come Fast xx er nr. 3 på listen over kvalificerede. De to red fejlfrit og blev nr. 5 begge dage.

Hele listen af kvalificerede til finalen i KRAFFT Tour of Amateurs.

Kom med som amatør ved nogle af de største stævner

KRAFFT Tour of Amateurs er en springserie, som giver amatørryttere mulighed for at deltage ved nogle af de allerstørste stævner. De bedste 25 ryttere fra LA* under Christmas Warm Up får adgang til at ride med ved Dansk Varmblods Hingstekåring i marts 2022 i MCH Messecenter Herning, og vinderen i Herning inviteres til den svenske finale ved det præstigefyldte Falsterbo Horseshow, præcis som det plejer at være.

Stævnets start- og resultatlister.

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen