Her kan alle være med! (Video)

26-06-2016 19:02

Afslutningen på dette års Landsfinaler på Vilhelmsborg blev storartet og stemningen var til at tage og føle på – masser af højt humør og glade mennesker

I dag var sidste dag ved dette års store stævne afholdt af Breddeudvalget ved Dansk Ride Forbund, nemlig Landsfinalerne. Med godt vejr hele dagen og masser af glade deltagere, god heppekorsånd og festlige kostumer blev det til et brag af en fest.

Holdånd og glæde

- Her ved Landsfinalerne prøver vi at tage fat i de aktiviteter som er baseret på den almindelige ridning, fortæller medlem af Breddeudvalget og en af de store drivkræfter bag Landsfinalerne Elisabeth Bay. Hun tilføjer: - Her kan alle være med, det kræver ikke nogen bestemt hest. Her ved Landsfinalerne viser vi alle de mange forskellige måder, man kan bruge en hest på.

Der er da heller ingen tvivl om at dette er et stævne der byder alle velkomne – store som små, og holdånden er i top hos de mange konkurrerende klubber. – Alle aktiviteter er holdaktiviteter, og man er her som hold og deltager som hold, og det glæder mig utroligt meget at se, hvor mange gode timer de har haft hjemme i klubben med at få arbejdet sig hen til dette stævne, det har virkelig bidraget til sammenholdet i klubberne, fortæller Elisabeth Bay.

Massere af discipliner, massere af vindere

Ved Landsfinalerne 2016 er der et væld af forskellige discipliner som ryttere og heste kan deltage i, det betyder også at der en del vindere, og ved dagens store afslutningsparade, kunne disse modtage præmier og blive hyldet af publikum, konkurrenter og venner.

Første gang er lykkens gang!

Det er det i hvert fald for de to superhelte-ryttere: Sofie Dyekjær med La Rina Rubina 2 og Marlene Petersen med Engvangs Cadeau. De to kom ved nærmest en tilfældighed med til deres første start ved Landsfinalerne på Vilhelmsborg, hvor de skulle ride Par de Deux, og det var med stor succes. Hør dem fortælle om oplevelserne herunder.

På gensyn næste år

Mange af årets deltagende hold er gengangere, men mange var også nye i år. Breddeudvalget og Dansk Ride Forbund vil fortsat opfordre til at mange flere kommer og deltager i festlighederne ved Landsfinalerne. Det er en forlænget weekend med masser af sjov og fest for alle de deltagende, og det er virkelig sundt for de enkelte klubber, der får så meget ud af at være med. Så hermed en opfordring givet videre til alle der har lyst, for ved Landsfinalerne er der plads til ALLE – også dig! 

Læs meget mere om Landsfinalerne her

Charlotte Kusk Berwald

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Charlotte Kusk Berwald