Mindeværdig afslutning på Landsfinalerne

26-06-2017 07:35

Landsfinalerne 2017 blev afsluttet med manér søndag eftermiddag på smukke Vilhelmsborg ved Århus

Copyright Ridehesten.com
Rikke Pilegaard Petersen modtager her sit bevis på at hun har vundet et ophold på Sydbank SommerCamp, Foto: Dansk Ride Forbund

Det har været to fantastiske dage med heste, fællesskab og konkurrencer. Sidst på dagen blev alle vinderne af finalerne hædret på et flot podie pyntet med 100 års logoet, og her blev der også sagt tillykke til Rikke Pilegaard Petersen, der vandt et ophold på Sydbank SommerCamp. Det er sidste gang, at Landsfinalerne er blevet afviklet på Vilhelmsborg, men arrangørerne glæder sig til se alle igen til næste år under nye rammer ved Landsdelsfinalerne.

Tillykke til alle vinderne
Der var en fest og højt humør, da alle vinderne af Landsfinalerne 2017 fortjent kunne modtage præmier og klapsalver søndag eftermiddag. Igen i år har Landsfinalerne været synonym med gode oplevelser, masser af sjov med heste og ikke mindst holdånd og fællesskab, og i blandet vejr med regn og sol er der blevet snakket, grint, kæmpet og ikke mindst hygget med hestene.

De sidste vindere af Landsfinalerne blev:
Ponygames afd. a - Nordøstsjællands Rideklub og Maarum Rideklub
Ponygames afd. b - Nordøstsjællands Rideklub
Ponygames afd. c - Sundeved Rideklub
Stilstafetspring afd. a - Nordøstsjællands Rideklub
Stilstafetspring afd. b - Fyens Rideklub
Pas de Deux afd, a - Sundeved Rideklub
Pas de Deux afd. b - Ishøj Sportsrideklub
Kvadrille afd. a - Næstved Sportsrideklub
Kvadrille afd. b- Sundeved Rideklub
Team Cup Dressur - Sundeved Rideklub og Skive Rideklub
TREC afd. a - Gråsten Rideklub
TREC afd. b - Roskilde Rideklub
Heppekor - Sportsrideklubben Mariagerfjord

Rikke skal med på Sydbank SommerCamp
Deltagerne i Landsfinalerne kunne være med i en konkurrence på de sociale medier om et ophold på Sydbank SommerCamp med en ven eller en veninde. Søndag eftermiddag fik Rikke Pilegård Petersen en skøn overraskelse, da hun blev udnævnt som vinder af konkurrencen. Rikke skal have elevponyen Weber med på den eftertragtede Sommercamp.

- Rikke er udpeget som vinder, både fordi hun har gjort meget ud af videoen, men også fordi hun gør sig gode tanker om fællesskab, og det at gøre noget sammen, siger Chefkonsulent i Dansk Ride Forbund Anja Heinsen.

Læs mere HER

/DRF

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen