Nordisk holdguld til etterponyerne i dressur

28-06-2019 11:35

De danske I'er ponyryttere opretholdt i formiddag deres suverænitet og satte sig på holdetguldet ved Agria Nordic Baltic Championships på Vilhelmsborg

Copyright Ridehesten.com
Svenske Zelma Björk og Montana.

Den svenske Zelma Björk og hendes pony Montana leverede et rigtigt flot ridt og blandede sig dermed i top fem, der var domineret af de fire stærkeste danske ekvipager Thilde Rude Hare/Morgensterns Dakar, Josephine Gert Nielsen/Dot Com, Mathilde Sofie Jepsen/Tackmann's Cookie og Cecilie K Hansen og Prince Of Glory.

Igen i dag var det Thilde Rude Hare og Morgensterns Dakar, der opnåede klassens bedste individuelle resultat med hele 73,288%, men også Josephine Gert Nielsen, der i onsdags blev nr. 3 med Dot Com, red i dag op til sit bedste og leverede et resultat på 73,063%.

Copyright Ridehesten.com
Thilde Rude Hare og Morgensterns Dakar.

Det danske hold bestående af otte ekvipager vandt med 433,602%, hvilket  består af holdets seks bedste resultater.  Det svenske holde besatte andenpladsen med 418, 310%, mens det finske hold opnåede 406,634%.

Efter den danske sejr på gårdspladsen gælder det holdmesterskabet for II'erne afgøres netop nu på øststadion, mens banen på gårdspladsen lige nu giver plads til juniorrytterne.

Præmieoverrækkelsen for ponydressurrytterne i kat. I og II finder sted sammen med juniorrytterne kl. 16.

Se stævnets resultater.

Copyright Ridehesten.com
Josephine Gert Nielsen og Dot Com.

 

Thilde Alsing

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thilde Alsing