Springfinalen bliver på Vilhelmsborg

15-10-2020 11:41

Annika Knudsen Lorentsen

Så er der fundet ny dato for afholdelsen af finalen i Pavo og Dansk Ride Forbunds championat for ungheste i springning, og også arrangørerne er nye

Copyright Ridehesten.com
Stine Cassøe og Nala som er blandt de kvalificerede for 6-års. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Så er det også lykkes at finde en ny dato for afholdelse af årets finale i Pavo og Dansk Ride Forbunds championat i springning. Det bliver i uge 47 på Vilhelmsborg, hvor Danish Derby har tilbudt at være værter for finalen.

Dansk Ride Forbund skriver følgende:

"Under normale omstændigheder plejer finalerne i PAVO og DRF’s championat for både unge dressur- og springheste at blive afviklet ved samme stævne, men i år har de gældende COVID-19-restriktioner desværre gjort, at det ikke har været muligt. Derfor afholdes finalerne i dressuren hos Blue Hors i uge 46, og nu er det så også lykkedes at placere springfinalerne, som løber af stablen fra den 16.-18. november hos Danish Derby på Vilhelmsborg."
 
Glæder sig til at byde de unge heste velkommen
– Det har været lidt af et puslespil at få omplaceret springfinalerne, hovedsageligt fordi stævnets omfang stiller utroligt høje krav til stævnearrangøren og faciliteterne pga. de gælde COVID-19-restriktioner. Derfor er vi meget glade for, at Danish Derby har takket ja til at afvikle på Vilhelmsborg, siger formand for DRF’s springudvalg, Jakob Leth. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

Og på Vilhelmsborg glæder man sig til at byde de unge springheste og deres ryttere velkomne i uge 47:

– I øjeblikket er der som stævnearrangør en lang række corona-retningslinjer, man skal kunne overholde for at kunne afvikle et stævne som dette, og på Vilhelmsborg har vi faciliteterne til at kunne gøre det. Derfor vil vi naturligvis hellere end gerne hjælpe med at afvikle springfinalerne, siger Casper Cassøe.

Læs mere på rideforbundets hjemmeside her.

Charlotte Kusk Berwald

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Charlotte Kusk Berwald