Landsfinalerne åbnet under festlig indmarch

24-06-2017 15:42

I dag er Landsfinalerne 2017 åbnet på Vilhelmsborg, hvor det står på masser af sjove og udfordrende breddeaktiviteter henover weekenden

Copyright Ridehesten.com
Foto: DRF
Nyheden fortsætter efter annoncen

Lørdag morgen blev Landsfinalerne 2017 åbnet på Vilhelmsborg. På trods af regnen var stemningen høj ved den traditionelle indmarch, som Jørgen Konge med kyndig stemme speakede deltagerne igennem. Næstformand i Dansk Ride Forbund Pernille Binder holdt en åbningstale, hvor der blandt andet var ros til klubbernes store opbakning til 100 års jubilæet samt et lidt vemodigt farvel til Landsfinalerne, som vi kender dem.
Nu står den på masser af sjove og udfordrende breddeaktiviteter for deltagerne de næste to dage, og et underholdende show i den store hal lørdag aften. Der er gratis adgang til Landsfinalerne og showet i aften, så har du mulighed for at kigge forbi Århus, så kig forbi Danmarks største heste-fest.

Punktum med manér
Sommerregnen indhyllede Vilhelmsborg i en grå tone, da Næstformand Anne-Mette Binder holdt sin åbningstale foran de forventningsfulde Landsfinaledeltagere. Men selv om Landsfinalerne er en fest, så var dagen i dag også lidt vemodig ifølge Anne-Mette Binder 

For Landsfinalerne har siden 1995 været flagskibet indenfor bredde, men i dag var det sidste gang, at der var fælles indmarch og åbning af Landsfinalerne. Fra næste år laves konceptet nemlig om, således at Landsfinalerne fremadrettet bliver til landsdelsfinaler. Ønsket er at komme tættere på den enkelte rytter og dermed gør deltagelse i finalerne realistisk for flere ryttere.

- Med andre ord så skal vi ses igen  til næste år – rammen bliver bare lidt anderledes, så lad os sammen nyde disse Landsfinaler og sørge for at sætte et punktum med manér, sluttede Næstformanden sin tale.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Fantastisk stemning
Anja Heinsen, Chefkonsulent i Dansk Ride Forbund ser frem til en festlig weekend med mange glade deltagere

- Igen i år har klubberne gjort et stort arbejde ud af at skulle til Landsfinalerne. De kommer med ens tøj, har udformet flotte bannere og øvet sig på slagsange. Der er en fantastisk stemning her på Vilhelmsborg, og det er noget helt særligt fordi, det er sidste år, at vi samler Landsfinalerne i disse rammer. Fra 2018 bliver det til Landsdelsfinaler samt en Elevskole Cup, og det glæder vi os til at fortælle meget mere om senere på året.

Se programmet HER

/DRF

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen