Har du en 6-års DV-springhest?

08-08-2011 10:43

Signe Wiese

Så har du mulighed for at ride Dansk Hesteforsikring Youngster Cup, der afvikles på Vilhelmsborg sideløbende med årets PAVO Eliteskue
Copyright Ridehesten.com
Lertevang's Coilier og Christian Schou er en af de ekvipager, der er kvalificeret til at ride 7-års klasserne ved Youngster Cup'en på Vilhelmsborg. (foto: Ridehesten.com)

Dansk Varmblod har åbnet for tilmeldinger til Dansk Hesteforsikring Youngster Cup 2011 for 6-års heste, der har gennemført en MB* springklasse i 2011. De 6-års DV-heste, der har mulighed for at deltage i klasser ved Dansk Hesteforsikring Youngster Cup, skal derudover naturligvis være dansk opdrættede (eller hingste kåret i Dansk Varmblod). For de 7-års springheste gælder fortsat, at de kvalificerer sig til Youngster Cup'en via DRF's rangliste 2011 frem til den 1. 9. 2011, hvor de 16 øverst placerede er direkte kvalificerede. Derudover udsteder Dansk Varmblods Hovedbestyrelse 4 wildcards. (der supleres op ved frafald) De 16 ekvpiager, der foreløbig er udtaget kan ses i boksen til højre - klik og se om du er en af dem! Dansk Hesteforsikring Youngster Cup afvikles sideløbende med Dansk Varmblods PAVO Eliteskue & Dansk Varmblods Elitefølauktion indendørs på Vilhelmsborg i dagene d. 9. - 11. September 2011. Tilmeldingsfristen er d. 15. August. Tilmelding kan foregå på mail til DV's sekretariatschef Casper Cassøe: cc@varmblod.dk - yderligere info kan også fås hos Casper Cassøe på tlf: 40 29 32 08 Se mere om Dansk Hesteforsikring Youngster Cup 2011 via link til højre.

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner