Hesselhoej Captain Morgan solgt

16-09-2021 16:03

Christine Krogh Frausing
Skribent

Anders Hoeck sælger hans hjemmeavlet præmiehingst, der er avlet på Bøgelys Latina, som Anders købte på Eliteauktion i Herning. Anders var den yngste køber nogensinde på Eliteauktionen

Nyheden fortsætter efter annoncen

Tilbage i år 2016 købte Anders Hoeck, som den yngste køber nogensinde, Bøgelys Latina, som den gang var ejet af Niels Osterland, på Dansk Vamblods Eliteauktion i Herning.
Anders valgte at lave et embryoføl samtidig med han videreudannede hende. Herefter vandt Anders sølv til indendørs DRF-Mesterskab for children i 2017 på hende, og har sidenhen startet et FEI stævne i Herning.
Føllet fra hoppen blev navngivet Hesselhoej Captain Morgan, og allerede som 3 års blev han kåret som præmiehingst med de højeste karakter i sin årgang under DV Hingstekåring i Herning. 

Sidenhen er Hesselhoej Captain Morgan blevet færdigkåret og har med Anders Hoeck i sadlen vundet championatskvalifikationen med hele 8,4 og kvalificeret  sig til Dansk Rideforbunds Championatsfinaler.

Copyright Ridehesten.com
Anders Hoeck og Captain Morgan. Foto: Ridehesten / Rikke Hald Jensen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Niels Osterland har flugt ham lige siden Hesselhoej Captain Morgan blev kåret, og efter hans imponerende resultat ved championatskvalifikationen nåede de til enighed om et salg.

Niels overtager altså nu denne smukke hingst, og det bliver altså spændene at se, hvad planerne bliver for Captain Morgan

Læs også

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner