Hest solgt på første henvendelse (video)

28-05-2021 10:50

I Ridehesten.coms hestesalgsdatabase finder man et bredt udvalg af heste i alle prisklasser. Når vi skriver om ugens mest sete salgshest, er det ofte i en af de laveste priskategorier, men der sælges heste i alle prisklasser på Ridehesten.com.  HP Horses solgte hoppen MSJ Secrets Out til den første interesserede, der henvendte sig

Copyright Ridehesten.com
MSJ Secrets Out under Maria Falkner Hansen. Foto: Privat.

HP Horses har købt og importeret hoppen MSJ Secrets Out e. Sir Donnerhall I/Totilas fra stutteriet Mount St John i England, der har baseret deres avl på Secrets Outs mormor, UVM-medaljevinderen FBW Dejavu. MSJ Secrets Out har via embryo transfer en 2-årig datter e. Vitalis, som foreløbigt bliver på stutteriet, mens hun selv er tiltænkt en ridekarriere.

– Da vi allerede har flere hopper efter Sir Donnerhall I i avlen, så har vi valgt at lade Secrets Out gå sportens vej, fortæller Lone Bøegh Henriksen, HP Horses.

Copyright Ridehesten.com
MSJ Secrets Out under Maria Falkner Hansen. Foto: Privat.

MSJ Secrets Out viste sig hurtigt at være både meget velgående og ridelig, og hun udviklede sig løbende under uddannelsen af stutteriets rytter, Maria Falkner Hansen. Det blev besluttet, at hoppens talent skulle komme en dygtig rytter til gode, og derfor satte HP Horses hende til salg på egen hjemmeside, men uden videre resultat.

I mellemtiden har den nu 6-årige MSJ Secrets Out har fortsat udviklingen og har været ude og starte to MB-klasser med to andenpladser og op til 74%.

– Vi indså, at hesten var for lavt prissat og besluttede os for at justere prisen og indrykke en annonce på Ridehesten. Der gik lige en uge eller to, og så blev vi kontaktet af en sød familie fra Bornholm, fortæller Lone Bøegh Henriksen.

Rytterens fjernunderviser Katrine Kraglund kom ud og prøvede hesten for at godkende den, inden familien tog turen fra Bornholm. Det viste sig at være et fantastisk match med den 14-årige ambitiøse dressurrytter og den 6-årige talentfulde hoppe.

– Sandra har allerede sendt mig video, hvor hun øver sig i at lave changementer, hvilket er nogle af øvelser, som Secrets Out allerede havde lært, og det ser rigtig godt ud, fortæller Lone Bøegh Henriksen, der ser frem til følge den lovende unge ekvipage.

Find din næste heste eller sælg din hest her på Ridehesten.com.

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen