Hoppe solgt på 23 timer

17-01-2021 16:30

Marie Helene Rigård Rohleder

Skovlunds Kiss Me White, som både har været brugt i avl og sport, blev solgt på ridehesten.coms salgsdatabase på under 23 timer. Sælger og avler Linda Petersen modtog omkring 50 opkald samme dag, som de lagde annoncen online 

Copyright Ridehesten.com
Skovlunds Kiss Me White til stævne på Riders Cup. Foto: Ridehesten.com/ Kristine Ulsø Olsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

For fem år siden overtog avler Linda Petersen sølvmedaljehoppen Castella-Høm e. Carono/Lagano (opdr. Tage Jepsen), og siden har hun fået fem afkom på den fine hoppe. Linda Petersen bor med sin familie på en gård ved Nøddebo, og de har allerede 9 heste i stalden og venter flere føl til foråret.

Indtil for nylig stod Skovlunds Kiss Me White også i stalden. Men den blev solgt på under et døgn på ridehesten.coms populære salgsside. 

Linda Petersen har selv avlet hoppen. Desværre fik den en foldskade som ung, og Linda brugte den derefter i avlen, hvor den fik to dejlige føl. 

Men med job, familie og 9 heste i stalden, så er tiden knap, og da Linda ikke havde tid til selv at ride Skovlunds Kiss Me White, og de ønskede at avle videre på de andre hopper, så blev den sat til salg. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

– Vi lagde annoncen op, og i løbet af dagen fik vi 50 opkald. Det var helt overvældende, og jeg havde ikke forestillet mig, at det ville gå så stærkt. Inden 23 timer havde jeg købekontrakten i hånden, siger Linda Petersen. 

Copyright Ridehesten.com
Skovlunds Kiss me white. Foto: privat

– Jeg tror, at hun var så populær, fordi vi havde lavet en god annonce med billeder og video, og så havde vi sat prisen lidt lavere på grund af hendes tidligere skade, siger Linda Petersen. 

Skal du også have solgt din hest? - Se mere på Danmarks største markedsplads for køb og salg af heste her. 

 

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen