Heste fra morgen til aften

07-12-2010 14:35

Maja Golles

I sommer vandt 15-årige Camilla Fliedner Ernst en individuel sølvmedalje ved EM for juniorer. Et imponerende flot resultat, som blev en realitet efter hård kamp mod flere sønner og døtre af nuværende, internationale topryttere
Copyright Ridehesten.com
Camilla Ernst og Rivaro vandt i år EM-sølv for juniorer. Efter de flotte runder ved EM fik familien Ernst mange og store bud fra udlandet på Rivaro - læs bl.a. i denne måneds Ridehesten, hvordan disse blev tacklet. (Foto: Ridehesten.com)

– Det bliver aldrig for meget, forsikerer Camilla Ernst, da Ridehestens redaktør, Britt Carlsen, spørger EM-sølvvinderen, om hun ikke har lyst til andet end at ride. Nej, det har det 15-årige supertalent bestemt ikke! Hun trænes af sin far, og moren hjælper med at ride familiens springheste. Så samtalen omkring middagsbordet drejer sig ofte om – heste. Men det er åbenbart på ingen måde for meget! – Jeg har været med til stævner siden jeg var helt spæd, og siddet foran sadlen hos min far fra jeg var helt lille, fortæller Camilla bl.a. i Ridehestens decembernummer.

Læs mere om Camilla, hendes træning, hvordan hesten ikke er en maskine, men hendes ven, om fremtidsmålene og meget andet i en rytterprofil af den unge rytter i magasinet Ridehestens decembernummer!

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen