Hestefolk bag nyt badehotel i blokhus

22-04-2017 12:39

Marie Louise Ebdrup, der driver Stutteri Følle Strandgaard på Djursland, er sammen med sin mand Steffen Ebdrup i fuld gang med at skabe et klassisk badehotel i Blokhus

Copyright Ridehesten.com
Ægteparret Marie Louise og Steffen Ebdrup under tilblivelsen af Strandhotellet midt i Blokhus. Foto: Cathrine Ertmann
Nyheden fortsætter efter annoncen

Følle Strandgaard er smukt beliggende ved Kalø Vig, hvor det i et kuperet terræn med havudsigt danner rammen om Marie Louise Ebdrups stutteri, der primært består af avl af tyske sportsponyer af højeste kvalitet, og derudover også er trænings- og kursuscenter. Her er den norske Grand Prix-dressurrytter Ellen Birgitte Farbrot daglig leder, og dermed er den smukke ejendom også hjem for den kendte avlshingst Tailormade Temptation. Stutteriets besætning af omkring 50 sportsponyer omfatter ud over en række højtkårede avlshopper, føl og ungheste også flere kårede og højtanerkendte ponyhingste.

Ægteparret Marie Louise og Steffen Ebdrup, der har tilbragt mange glade ungdomstimer i Blokhus, har siden hen erhvervet sig ejendomme i Blokhus, hvor de nu driver restauranten Futten og Café Laden sammen med deres kompagnonen Thomas Othegraven.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Marie Louise og Steffens drømme og planer har udviklet sig, og som man kan læse om i denne artikel i Børsen, så har deres tanker om, at Blokhus mangler et godt hotel, ført til skabelsen af det nye badehotel Standhotellet. Det er et stort og spændende projekt med et badehotel af den gammeldags slags i traditionel stil med tapet på væggene, åben pejs, orangeri, sprossevinduer og altan eller terrasse til samtlige 36 dobbelt værelser samt to større suiter og en hotellejlighed.

Hotellet, der ligger få minutter fra vandet, byder også på en restaurant, en hyggelig gårdhave og endda en moderne wellnessafdeling med swimmingpool. På mange måder er det en slags opdateret version af det hotel, som mange danskere kender fra tv-serien "Badehotellet," og netop TV2-seriens faste scenograf, Jette Lehmann, har rådgivet om indretningen i bl.a. lobbyen og orangeriet.

Strandhotellet åbner den 2. juli 2017.

Copyright Ridehesten.com
Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen