Hestehandlerhistorier nu som lydbog

17-12-2017 10:31

Marie Helene Rigård Rohleder

Bogen Hestehandlerhistorier anno 1897 er nu udkommet som lydbog. 1001 nats fortællinger fra de gamle hestehandlere og mange timers underholdning til juleferien, som du nu kan lytte til

Copyright Ridehesten.com
Nyheden fortsætter efter annoncen

Hestehandlerhistorier fra 1897 er morsomme historier med gamle glemte sjove udtryk for enhver skavank ved hesten som hestehandlere forsøgte at skjule for en eventuel køber. Bogen er skrevet i et for tiden sjovt sprog men alligevel let læseligt i dag og beskriver en svunden epoke for den tids snu hestehandlere.

Hestehandlerhistorier anno 1897 er udgivet som lydbog der kan købes ved boghandlere i hele landet og lydbogen kan også lånes gratis på alle landets biblioteker og e-reolen. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

"Enhver der læser denne lille bog, vil øjeblikkeligt føle sig sikker i den hippologiske sadel. Prøv, kære læser, at ride en lille tur dagligt. Men galopper ikke hele dagen igennem på en gang, for så vil du blive træt og gennemreden før du når enden." Sådan lyder forordet på den lille hestehandlerbog fra 1897. Hør hele forordet her. 

 

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen