Kursus med Hasse Hoffmann på Broholm

04-04-2013 16:03

Signe Wiese

I den kommende weekend afholder Hasse Hoffmann dressurkursus på Broholm Hestecenter, og søndag er der også mulighed for at høre et foredrag med Hasse, hvor han tager udgangspunkt i sin bog "Dressur med Hjerte og Forstand - fra unghest til Grand Prix"

Copyright Ridehesten.com
Hasse Hoffmann på Tiësto under DM på Broholm i 2012.

Hasse Hoffmann, der uden tvivl er en af Danmarks meste anerkendte trænere og undervisere, afholder kursus og foredrag på Broholm Hestecenter den 6. og 7. april.

Hasse Hoffmann var for nyligt testrytter i Unghestechampionatet i Herning, hvor han i den grad betog publikum, både via måden han afprøvede de unge heste på, men i den grad også fordi han på bedste vis formåede at formidle sin store viden, og forklare både den opgave han var sat til at udføre, og ikke mindst de karaktere han uddelte.

Selve dressurkurset er fuldt booket med ryttere, men der er mulighed for at være med som tilskuer, og suge nogle af Hasse Hoffmanns guldkorn til sig Herudover er det også muligt at høre endnu mere om Hoffmanss træningsmetoder og træningsfilosofi, når han søndag ved middagstid afholder foredrag, der tager udgangspunkt i Hoffmanns bog "Dressur med Hjerte og Forstand - fra unghest til Grand Prix".

Foredraget afholdes ca. kl. 12.30 i rytterstuen på Broholm Hestecenter, og blandt tilhørende vil bl.a. være sponsorerne fra Broholm DM-stævner, der er blevet inviteret til arrangementet.

Få mere info om kursus, foredrag, priser m.m. HER

Husk at du kan købe Hasse Hoffmanns bog "Dressur med Hjerte og Forstand - fra unghest til Grand Prix" på Ridehesten.com's webshop

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner