Hvad læser Dujardin hver aften?

22-10-2016 15:28

Ann-Sofie Skovlund Eriksen

Ved du hvilken bog, Charlotte Dujardin har liggende som fast inventar ved sin seng, som hun læser i hver aften? Det ved vi… Du kan finde ud af det og købe den lige her

Copyright Ridehesten.com

Charlotte Dujardin behøver vidst ikke nogen yderligere præsentation – hun har slået sit navn fast og kan uden tvivl kaldes for dronningen af dressur. Ridehesten har mødt Charlottes manager, Abby Newell og hun afslørede, hvilken bog verdensstjernen læser i hver eneste aften. Faktisk er det den eneste bog, hun altid har med sig rundt i verden til stævne og hvor end hun tager hen.

Bogen Charlotte flittigt læser i, er ’Dressur med hjerte og forstand’ af Hasse Hoffman udgivet af Wiegaarden/Ridehesten.

Copyright Ridehesten.com

Den anerkendte og respekterede berider Hasse Hoffmann øser i denne bog ud af sin store erfaring inden for ridning og uddannelse af dressurheste. Han videregiver her i nogle af sine bedste råd til rytterne, både i forhold til grunduddannelse af hest og rytter, samt de enkelte øvelser – fra unghest til Grand Prix.

Besøg Ridehestens stand ved Odense Horse Show, hvor bogen kan købes til 349,- og findes både på dansk og engelsk. Standen er lige ved indgangen til Kingsland-arenaen.

Er du ikke til Odense Horse Show, kan bogen købes online lige HER

Copyright Ridehesten.com
Charlotte sikrede sig ved OL i Rio endnu en flot guldmedalje

 

 

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen