Hesteverdenen er også i Skagen i uge 29

21-07-2021 15:17

Den berømte uge 29 i Skagen er i fuld gang og her har Marianne Helgstrand taget opstilling i nærheden af det historiske badehotel, Ruths Hotel, hvor hun viser smykker og ure frem fra Helgstrand Jewellery

Hele sommeren igennem summer der af liv og livsnydelse i Gl. Skagen, men der er dog én uge der overgår alle de andre, og netop nu i uge 29. Her er en masse turister samlet for at fejre sommeren og det er et perfekt udstillingsvindue for mange erhvervsdrivende. 

En af dem der nu er tilstede i Skagen er Marianne Helgstrand, som har opsat en popup stand med ure og smykker fra Helgstrand Jewellery i nærheden af det historiske badehotel, Ruths Hotel

– Jeg har aldrig været i Skagen her i uge 29, men her er virkelig sjovt og hyggeligt, fortæller Marianne Helgstrand og fortsætter: – Der kommer rigtig mange mennesker forbi og der er sjovt at komme lidt udover hesteverdenen og møde folk som aldrig har hørt om Helgstrand Jewellery og den tilhørende historie før. 

Marianne startede sin smykke-rejse i december 2015, hvor hun lancerede sin første kollektion. Udgangspunktet for kollektionen var brochen, som mange dressurryttere rider med til stævner, men hurtigt mærkede Marianne den store efterspørgsel efter kvalitetssmykker, og i dag indeholder kollektionen også øreringe, ringe, brocher, armbånd, halskæder og manchetknapper. 

Serien i kollektionen fra Helgstrand Jewellery - Prima Donna, Matiné, Lorenzo, Sitana, Fiontini, Revolution, D'avie og Adriano er opkaldt efter heste, der havde en særlig betydning for Marianne og hendes familie. Derudover har Helgstrand Jewellery lanceret deres første Helgstrand-ur i et tæt samarbejde med det verdenskendte og luksuriøse urmærke Hublot, ligesom samarbejdet med den professionelle landsholdsrytter, Cathrine Dufour, har medbragt en samling smukke designs ved navn Dufour af Helgstrand.

Lige præcis urene fra Hublot har Marianne også taget med til Skagen for at vise frem. Blue Hors Matiné er blevet tildelt en særlig plads i Helgstrand-Hublot urene grundet den indflydelse, som hoppen har haft på Helgstrands store succes. 

– Det er et samarbejde vi er meget stolte af, for Hublot laver kun samarbejde med meget få firmaer som fx. Ferrari og FC Barcelona. Der findes to forskellige dame ure, hvor der er lavet 10 eksemplarer af hver, mens vi også har lavet et herreur hvor der findes 15 eksemplarer. Vi har fået lov til at lave fem mere af hvert ur, så det er limited edition, hvor der kun vil 50 eksemplarer, slutter Marianne. 

Det er dog ikke kun Helgstrand som repræsenterer hesteverdenen i Skagen. Hestenemenneskene bag bag fx. NC Heste Wellness og Orifarm er også at finde i Skagen.

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen