Hillerød Sportsrideklub vandt B-finalen på Riders Cup

11-09-2021 18:02

Annika Knudsen Lorentsen

I dag har ponyspringrytterne redet B-finalen ved årets Agria DRF Mesterskab for klubhold og det blev holdet fra Hillerød Sportsrideklub, der trak sig sejrsrigt ud af klassen med et samlet resultat på 0 fejl

Copyright Ridehesten.com
Josefine Emilie Uhd-Nielsen med County Express. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Syv hold mødtes i B-finalen ved Agria DRF Mesterskabet for klubhold på Riders Cup, hvor de otte bedst hold fra gårsdagens kvalifikation først skal ride A-finalen i morgen. 

Resultaterne fra gårsdagens kvalifikation var nulstillet og det betød, at de syv hold der mødtes i B-finalen alle havde en chance for at ride sejren i hus. 

Det blev holdet fra Hillerød Sportsrideklub, bestående af Filippa Ørnfeldt Bertelsen med Big Time Buster, Cassandra Bech-Azeddine med Zoé Bredager, Josefine Emilie Uhd-Nielsen med County Express og Merle Hartvig Nielsen med GCS Rambo, der tog sejren, da de som det eneste hold formåede at ride et helt fejlfrit resultat hjem. 

Faktisk red alle fire ekvipager på holdet fejlfrit på forhindringer, hvor der dog sneg sig en enkelt tidsfejl ind hos en af rytterne. Da de var fire på holdet, kan det dårligste resultat fratrækkes og derfor endte de med samlet 0 fejl. 

Copyright Ridehesten.com
Merle Hartvig Nielsen med GCS Rambo. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

På andenpladsen blev det Salsmose Sportsrideklub. For dette hold red Mia Rex Bøgvald Pedersen med Keegan's Duffy, Alma Rose Gudman Andersen med Svenstrupdals Of Sweetness, Emilia Norrbom Sams med Ängaskogs Cooper og Selma Voergaard med Cecilie. 

Tredjepladsen blev Riders Cup, hvor Caroline Mie Blæsbjerg med Hørdum Athena, Chanel Blixemkrone Møller Hansen med Dream Fields og Emma Josefine Camitz med Bunny Beg udgjorde holdet. De havde ikke mulighed for at fratrække et resultat, da de blot var tre på holdet og da to af rytterne havde en enkelt nedslag endte holdet med samlet 8 fejl. 

Se resultatet fra klassen HER.

I morgen mødes otte hold i finalen, hvor der skal rides om medaljer. Her har Hillerød Sportsrideklub igen mulighed for at vinde, da de har hele to hold, der har kvalificeret sig til finalen. Det samme har Rebelsig Sportsrideklub, mens der kommer et enkelt hold fra Egene Rideklub, Sportsrideklubben, Bækgaarden Sportsrideklub og Helsinge Ridkelub til start. 

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen