Hingstekåringen under opbygning

28-02-2018 15:31

Der er fuld gang i opbygningen af rammerne om Dansk Varmblods Hingstekåring i MCH Messecenter Herning, der starter om en uge

Copyright Ridehesten.com
Her ses bagsiden af den 140 m2 store storskærm i Boxen.

Startlisterne er fyldte og har ventelister, alle VIP-plader er udsolgte, og hver eneste af de 850 hestebokse bliver taget i brug, når Dansk Varmblods Hingstekåring rykker ind i MCH Messecenter Herning i næste uge i dagene 7.-11. marts 2018.

Og der er allerede fuld gang i opsætningen. MCH Messecenter Herning er netop kommet på den anden side af den populære messe ”Ferie for alle”, og personalet er nu i fuld gang med at forvandle hallerne til deres næste formål: Dansk Varmblods Hingstekåring, der er det andet mest besøgte arrangement på stedet og som til forskel fra feriemessen også tager den gigantiske Boxen i brug.

Copyright Ridehesten.com
Det skrider godt frem med opsætningen af Hal E, der primært vil danne rammen om mange springklasser og ikke mindst fremvisningen af hingste på fast bund.

i MCH Messecenter Hernings erfarne personale er i fuld gang med at gøre alle haller i messecenteret klar til at modtage heste, ryttere, hingsteholdere, officials og publikum til det gigantiske arrangement. Der skal anlægges ridebaner i fire haller – en til opvarmning og tre til opvisning, indrettes stald i en hal og to udendørs stalde, mens fem haller skal huse udstyrsmessen Hest & Rytter.

Jo, der er fuld gang i den helt store forhandling i messecentret i disse dage, hvor Dansk Varmblods direktør Casper Cassøe Krüth netop har lagt sin vej forbi.

Copyright Ridehesten.com
I Hal M er man endnu ikke kommet så langt efter nedtagningen af feriemessen, men man har påbegyndt tribuneropsætningen.

– Det ser virkeligt lovende ud. Man kommer til at opleve en kæmpe opgradering i Boxen i år, hvor der vil være digitale LED-bandereklamer og en gigantisk storskærm på 140 m2, der særligt under de to gallashow vil give mange fede effekter, fortæller Casper Cassøe Krüth.

Copyright Ridehesten.com
Syv dumpere står klar til at køre sand ind i hallerne fra fredag morgen, hvor man starter med at anlægge ridebaner.

Du kan læse meget mere om hingstekåring på sitet DVHerning.dk, hvor du finder daglige nyheder og i øvrigt også finder link til billetsalget. Netop forsalget af billetter er gået forrygende, men der er fortsat gode billetter at købe til alle dage samt til torsdag aftens dressurclinic og til de to gallashows fredag og lørdag aften.

Kristine Ulsø Olsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Kristine Ulsø Olsen