Vicky Ask blev gladeste hest

12-03-2023 17:25

Annika Knudsen Lorentsen

I Dansk Hesteforsikrings Unghestechampionat i springning uddelte Hestens Værn en pris til gladeste hest, og det blev i år Vicky Ask, som er blevet flot fremvist af Karen Møller Rohde

Copyright Ridehesten.com
Karen Møller Rohde med Vicky Ask sammen med Julie Fjeldborg formand for hestens værn og H.K.H. Prinsesse Benedikte. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

I dag blev præmiemodtagerne i Dansk Hesteforsikrings Unghestechampionat i springning hædret foran publikum i boksen, og foruden en særlig stor klapsalve til årets vinder, MB Rockvaro DWB e. Rockland/ Calvaro Z (opdr. Rudie Telgenhof, ejer: Irma og Vagn Bennetsen), som er blevet redet flot af Adam Sparlund Olesen, så skulle årets gladeste springhest kåres. 

Hvert år uddeler Hestens Værn denne pris til en hest, som har gjort et godt indtryk og som har været arbejdsvillig både under egen rytter og under testrytter, som i år var svenske Rolf-Göran Bengtsson. Denne pris gik i år til den velspringende hoppe, Vicky Ask e. Todt Un Prince Ask/ Larimar (opdr. Stutteri Ask A/S), som er blevet redet flot af Karen Møller Rohde, og som blandt andet fik et 9-tal for ridelighed fra testrytter. 

Copyright Ridehesten.com
Karen Møller Rohde med Vicky Ask. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Om Vicky Ask fortalte Rolf-Göran blandt andet: 

– Det er en hest som springer godt op under rytteren, og som er supergodt redet. Hun er virkelig nem at være på, når du sætter hende i gang, bliver hun i gang, til du beder hende om at stoppe op. Hun er rolig og straight going, og har helt generelt gode manerer, understregede han. 

Årets Unghestechampionatvinder blev som nævnt MB Rockvaro DWB, og hans flotte præstation, kan I læse meget mere om her. 

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner