Hingsten Tannenhof's Conteur er død

08-05-2019 12:13

Annika Knudsen Lorentsen

I en alder af 21 år døde den legendariske hingst Tannenhof's Conteur pludseligt for nogle dage siden på Gestüt Tannenhof i Tyskland

Copyright Ridehesten.com
Nyheden fortsætter efter annoncen

Den succesfulde hingst Tannenhof's Conteur e. Contender/ Rasputin er far til mere end 800 afkom som er succesfulde i både dressur- og springsport. Den anerkendte hingst, som er kåret i både Holsten og Dansk Varmblod, gik bort i en alder af 21 år.

Hingsten har været meget anerkendt i avlen både i Danmark og i udlandet. Med mange kårede hingste, utallige kårede hopper og mange succesfulde afkom i sporten, har Conteur sat sit præg på både spring- og dressursport. 

Tilbage i 2002 blev Conteur kåret i Dansk Varmblod med 9 i helhed og med en flot beskrivelse, der blandt andet fremhævede hingstens type, overlinie og bevægelse. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

Sportslig succes

Foruden de mange afkom som begår sig i toppen af sporten i både dressur og springning, har Conteur også selv haft succes i sporten. Hvor han blandt andet blev placeret ved Bundeschampionatet for treårs hingste. Han blev trænet til S-niveau i dressur af Anja Plönzke, men måtte desværre pensioneres fra sporten tilbage i 2007, som følge af en skade. 

 

 

Astrid Ø. Sørensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Astrid Ø. Sørensen