Hingsteshow Nord 2013

22-03-2013 21:41

Signe Wiese

Avl

Her til aften afholdte Dansk Varmblods region 7 det traditionsrige Hingsteshow Nord i Aalborg, hvor en stribe af Dansk Varmblods bedste hingste blev fremvist, og aftenene blev sluttet på festlig vis med publikums kåring af Best In Show hos både spring- og dressurhingstene

Det var i aften 23. gang at der blev afviklet Hingsteshow Nord af Dansk Varmblods region 7. Traditionen tro var det Aalborg Sportsrideklub (SAO) på Finstrupgaard, der lagde faciliteter til, og ligesom der også er tradition for, så blev det et flot shov, med masser af publikum og veloplagte hingste fra flere af Danmarks førende hingstestationer.

Der blev bl.a. fremvist hingste fra Bøgegården, Katrinelund, Cajus, Volstrup, Thorup-Hjallerup Hingstecenter, Støvring Hingstedepot, Stald Rockland og Schou Absolute Horse. I showets pause blev der givet opvisning af to islænderhingste fra Stutteri Starbakken fra Frederikshavn.

En god, men kold, aften i Aalborg blev afsluttet med publikums kåring af Best in Show hos såvel dressur- og springhingstene.

Ikke overraskende blev det Årets Hingst i Dansk Varmblod, Heartbeat fra Stald Cajus, der ligesom i 2012 var publikumsfavoritten blandt springhingstene, mens den imponerende 5-årige Tailormade Attention var favoritten blandt dressurhingstene.

Heartbeat blev fremvist af Torben Frandsen, mens Tailormade Attention blev redet af Silje Bakken.

Dansk Varmblod region 7

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen