HIS og CSC vinder 1. runde til DM

21-07-2018 08:00

Hillerød Sportsrideklub er vært til DM for hold for ponyer. Første runde vandt rideklubben på hjemmebane ligeligt placeret med Capacity Showjumping Center

Copyright Ridehesten.com
Det ene vindende hold fra første runde - her holdet fra HIS. Foto: privat
Nyheden fortsætter efter annoncen

Hillerød Sportsrideklub (HIS) er beliggende på Ll. Kannikegård i Hillerød, som ejes af Ulrich Gaarslev og Sarah Bisgaard. Denne weekend er rideklubben vært for dette års DM for hold for ponyer, og det er faktisk et hjemmebanehold, der vandt første runde. Tre ud af de fire ryttere på holdet undervises af Ulrich Gaarslev, og holdet bestod af Karoline Sloth Kjær, Olivia Høyer Pedersen, Laura Normann Olsen og Frejer Høyer Pedersen.

Nyheden fortsætter efter annoncen


Det var en krævende - men for sværhedsgraden passende – bane, som rytterne blev udsat for i fredagens første runde. Der var mange fejl på banen, men holdene der fik lagt sig i toppen klarede sig alle godt igennem banen.

Det lykkedes også et andet hold at placere sig helt i toppen. Det var det ene hold fra Capacity Showjumping Center (CSC), bestående af Isabel Victoria Frost Jensen, Olivia Hundborg Dresler, Thilde Strandby Møller og Freya Strandby Møller, som var anført af Thomas Dresler. I lighed med HIS lykkedes det CSC at ride fejlfrit. Da begge hold på nærmest mirakuløs vis endte med præcis samme tid, når de tre bedste resultater var lagt sammen, lagde de to hold sig på en delt førsteplads.

Yderligere så lagde Brande Sportsrideklub anført af Pilippa Christer Andersen og Kongsdal Rideklub anført af Linnea Ilsøe Madsen sig ind på hhv. en tredje- og fjerdeplads, efter begge hold red med 4 fejl, men Kongsdal Rideklub lige var en tand langsommere.

Senere i dag er der trøstefinale for de hold, som ikke gik videre til søndagens finale. Samtlige hold der går videre til trøstefinalen, får nulstillet deres resultater fra fredagens første runde. Det samme gør sig gældende, når de bedste klubber skal mødes i finalen søndag.

Resultatet fra klassen kan ses her.

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner