Hjælp med at finde forsvundne Emilie

11-09-2016 21:48

Ann-Sofie Skovlund Eriksen

Den nu 18-årige Emilie Meng fra Korsør, som forsvandt en tidlig søndag morgen efter en bytur i nabobyen Slagelse, bliver nu forsøgt fundet fra hesteryg den 18. september – du kan hjælpe og måske gøre en forskel

Copyright Ridehesten.com

På søndag intensiveres eftersøgningen af den forsvundne Emilie Meng fra Korsør. Organisationen ”Forsvundne Personer” vil forsøge, at lave det de selv kalder Danmarks største dykkeraktion, fortæller stifteren af den frivillige gruppe Sofie Sønderup til BT.

Udover massiv eftersøgning til vands vil organisationen forsøge at finkæmme Korsørs skovområder. Her er det planen, at ryttere til hest skal lede efter Emilie. Det er, ifølge Sofie Sønderup, fordi det giver et bedre overblik til hests end til fods.

Heste der deltager skal være trafiksikre, ikke sparke eller udgøre anden fare for hverken andre heste eller personer på jorden. Rytterne mødes klokken 10.00 ved Comwell Campus Klarskovgaard, hvor også flere af de tidligere eftersøgninger har haft base.

Ønsker du at deltage til hests eller til fods, kan mere information kan fås i facebook-gruppen for ryttere der vil hjælpe med eftersøgninger HER

Astrid Ø. Sørensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Astrid Ø. Sørensen