Horse2you.com større end konkurrenterne

17-08-2009 14:42

Grethe Næsby

Ridehestens salgsdatabase, Horse2you.com, er uhyre populær, og antallet af heste til salg har nu efter blot få måneder oversteget Everhorse
Copyright Ridehesten.com
Du finder landets bedste heste til salg i Ridehesten.com's salgsdatabase. (Foto: Ridehesten.com).

Ridehesten.com har siden april i år haft en salgsdatabase for heste, og siden da er der hver eneste dag blevet tilføjet adskillige heste til Horse2you her på Ridehesten.com. I skrivende stund er der 1666 heste til salg, og vi får her på Ridehesten.com mange tilbagemeldinger om hurtigt hestesalg gennem vores hjemmeside. Salgsdatabasen på Ridehesten.com giver dig som køber et rigtig godt overblik over hestene. Du har mulighed for at se korrekte resultater og andet info om hesten direkte fra Hestedata på annoncen, du kan se det originale stamtræ, og sælger har mulighed for gratis at benytte fotos fra Ridehesten.com's store fotodatabase med over 1 million fotos. Alt i alt giver salgsdatabasen en rigtig god og overskuelig annoncering, og søgefunktionerne giver køber mulighed for at søge direkte på hestens navn, stutterinavn, faderhingst osv. Find Horse2you.com via linket i højre side.

Vi vil hele tiden forbedre os, og derfor opfordrer vi alle til at sende gode forslag til hjemmesiden til vores webmaster.

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen