Hottie i spidsen for championatet

15-10-2013 17:54

Britt Carlsen

JBK Lige nu kæmper 25 5-årige heste om de otte pladser der giver direkte adgang til finalen i Dansk Ride Forbunds championat på torsdag

Spændingen er intakt i kvalifikationsklassen til Dansk Ride Forbunds championat for 5.årige dressurheste sponsoreret af Blue Hors. Det er Marie Anita Andersen som har lagt sig i spidsen af konkurrencen med et fejlfrit ridt på herlige Svalegårds Hottie e. Blue Hors Hotline opdr. Else Marie og Jens Chr. Krabbe. Hottie bevægede sig smidigt og elastisk gennem hele programmet og satte ikke en hov forkert. Hun opnåede 9,0 9,7 8,6 9.2 9,5 og samlet 9,18 points.

Sølvvinderen fra UVM i Verden Floricello e. Florencio brillerede med sine imponerende gangarter, men hingsten reagerer ofte voldsomt på lyde, og inde i hallen sprang han i luften et par gange med Andreas Helgstrand, som hurtigt fik hingsten under kontrol. Det kostede naturligvis i ridelighedskarakteren og parret ligger pt. på en fjerdeplads.
Klassens foreløbige andenplads indtages af Jan Møller Christensen på Fredendals Zig Zag e. Blue Hors Zack med 8,8 points.

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen