Kerstin Dallmann ny holdleder for militarylandsholdet

19-03-2018 17:13

Camilla Tiefensee Schrøder

Holdlederen for seniorlandsholdet i military står også i spidsen for eliteudvalget og ser frem til at arbejde hen imod at få et dansk landshold med til OL i military

Copyright Ridehesten.com
Kerstin Dallmann har selv været aktiv i sporten i mange år. Her ses hun for år tilbage ved DM i military på Bøgens Athos. Foto: Ridehesten.com
Nyheden fortsætter efter annoncen

Som det var tilfældet ved EM i Strzegom i 2017, bliver det også fremover Kerstin Dallmann, der skal varetage stillingen som holdleder for seniorlandsholdet i military. Det skriver Dansk Ride Forbund.
Kerstin, der er en meget engageret ildsjæl i militarysporten, er også formand for militaryudvalget og ansvarlig for det nyetablerede military-eliteudvalg, og hun glæder sig til at føre an for den danske militaryelite.

Disciplinen med størst udviklingspotentiale
Kerstin Dallmann er 39 år og bosat på Fyn, og til arbejder hun som folkeskolelærer.  I fritiden står der i høj grad military på programmet, for, udover selv at være aktiv militaryrytter, er Kerstin også formand for Militaryudvalget, ligesom hun står i spidsen for den nyetablerede eliteudvalg, der arbejder for på langt sigt at forbedre både struktur og resultater for den danske militaryelite, og ikke mindst at få et dansk landshold med til OL i military. Kerstin ser military som den af Dansk Ride Forbunds discipliner, der har det største udviklingspotentiale og glæder sig til, blandt andet, at være med til, at føre den nye eliteplan ud i livet. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

Stor rutine som holdleder
Adskillige gange har Kerstin fungeret som holdleder for seniorlandsholdet. Udover ved sommerens EM i Strzegom stod Kerstin også i spidsen for holdet, der var afsted til EM på Blair Castle i Skotland i 2015, ligesom hun har været holdleder ved tre Nordiske mesterskaber. Kerstin har altså meget erfaring med militarystævner i både ind- og udland og har også været aktiv i dialogen mellem Dansk Ride Forbund og FEI, hvor hun bl.a. har deltaget i diverse møder og i oplæg om den Olympiske Agenda i 2020. Kerstin glæder sig til at føre den nye eliteplan og struktur ud i livet, så hun, sammen med et landshold, kan repræsentere Danmark ved et kommende OL.

Charlotte Kusk Berwald

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Charlotte Kusk Berwald